Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Μιχάλη Τσιχριτζή: Όταν καταγγέλλεις ποδοσφαιρικά εγκλήματα και δεν παίρνεις απάντηση δεν σταματάς γιατί τότε όντως η σιωπή τα σκεπάζει όλα

Προσπαθεί ο κ. Τσιχριτζής να γελοιοποιήσει την τραγωδία της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κορίνθου γιατί έτσι πιστεύει ότι θα κηρυχθεί όχι αθώος αλλά και ιερομάρτυρας αφού έχει υπασπιστή--διαφημιστή τον κ. Δημητράκη Λέκκα τον νηστευτή. Που τώρα τελευταία μάθαμε ότι είναι και αυτός που ενημερώνει τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ποιος ή ποία εορτάζει.
Πέμπτη βράδυ στο γνωστό στέκι του φίλου μου του Δασάρχη με κατηγόρησε ο κ. πρόεδρος ότι αναμασάω αυτά που γράφω.
Κύριε Νομικέ μας αν ανατρέξετε στο λεξικό θα βρείτε ότι αναμασώ στην μεταφορική έννοια της σημαίνει ότι λέω τα ίδια και τα ίδια χωρίς να λέω τίποτα νέο ή σημαντικό. 
Και σας ερωτώ όταν ευθέως σας κατηγορώ με στοιχεία αδιάσειστα ότι αν και γνωρίζατε ότι ο ποδοσφαιριστής Καφαντάρης ήταν τιμωρημένος τον χρησιμοποιήσατε με αποτέλεσμα η ομάδα και να μηδενιστεί αλλά και να χάσει και ένα βαθμό και εσείς κάντε το παγόνι δεν είμαι υποχρεωμένος να επανέλθω όταν τηρείτε άκρα του τάφου σιωπή για να ξεχαστεί ;.
Και δεν σταματώ εδώ αλλά συνεχίζω. Επειδή η ομάδα έπρεπε να χάσει βαθμούς φάγατε τον πλέον επικίνδυνο επιθετικό της κατηγορίας τον Τσέροβιτς και δώσατε ελευθέρας στον τερματοφύλακα Σύψα που χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος γρονθοκόπησε αντίπαλο για να αφήσει την ομάδα με 10 παίκτες και μάλιστα χωρίς τερματοφύλακα στον αγώνα Θήβα --Κόρινθος. Ενώ εσείς με την σιωπή σας προσπαθείτε να ξεχαστούν αυτά τα εγκλήματα εγώ επειδή τα θεωρώ μια από τις αιτίες διάλυσης της Κορίνθου θα επανέρχομαι μέχρι που θα πάρω απάντηση.
Σας μένουν δυο λύσεις ή να ζητήσετε συγνώμη από τους φιλάθλους και να αποσυρθείτε στον πύργο σας ή ΄να με μηνύσετε.
Περιμένω να λύσετε την σιωπή σας και να πράξετε όπως θα έκανε κάθε υπεύθυνος άνθρωπος Δεν νομίζω ότι αυτά που έγραψα για τον κ. Ιατρού τον αρχιφύλακα είναι χειρότερα από αυτά που γράφω τώρα για σας σε συνέχειες; Στην μήνυση του κ.Ιατρού πήγατε ως μάρτυρας ( γνωρίζω από υποχρέωση  γιατί σας προστατεύει αφού είναι δίπλα σας συνεχώς ακόμα και στον πρωινό καφέ στο γνωστό στέκι  ) που δεν σας αφορούσαν άμεσα . Τώρα γιατί δεν με μηνύετε που γράφω τόσα πολλά για σας; Μήπως είναι όλα αλήθεια;
Βέβαια τα ίδια κάνατε και με την Ηλιούπολη που εδώ τα γεγονότα ήταν εξίσου ξεδιάντροπα.