Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Το διοικητικό συμβούλιο της Κορίνθου συνεδριάζει και επί του πεζοδρομίου

Τετάρτη 3 του Σεπτέμβρη του Σωτηρίου έτους 2014 και στο παλαιό Πιέτρη που είναι μπροστά στα δικαστήρια βρίσκονται δυο τεράστιες προσωπικότητες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου .
Ο πρόεδρος ( ένας είναι ο πρόεδρος) και ο πιστολέρο που και αυτός απέκτησε τον τίτλο του προέδρου αφού προήδρευσε στην ιστορική συνέλευση της ομάδας της Κορίνθου που έκανε πρόεδρο τον κ. Σωτήρα Μαυρονάσο που υποβίβασε την ομάδα επειδή πλαστογράφησε Δημόσιο έγγραφο.Μας έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση γιατί και οι δυο μιλούσανε με νευρικές χειρονομίες.
Κατά τις εννέα παρά στην συντροφιά προστέθηκε ο εν ενεργεία αρχιφύλακας κ. Αθανάσιος Ιατρού ( μάλλον θα είναι σε άδει ή ειδική αποστολή) και ο τέως αστυνομικός υπάλληλος κ. Δημήτρης Λέκκας που με πληροφόρησαν ότι έπαθε φαρυγγίτιδα και πονάει και το δεξί του χέρι και δεν απαντάει σε αυτά που του γράφω. Έχουμε λοιπόν ένα άτυπο συμβούλιο της Κορίνθου και δεν έχει καμία σημασία π[ου απουσιάζει ο κ. Σωτήρας αφού αυτός είναι πρόεδρος για να πέφτει στάχτη στα μάτια των φιλάθλων Αφού πρόεδρος είναι ο ένας ο μοναδικός ο ρομαντικός ο κ. Μιχάλης.
Πέρασε και ο καθηγητής καλών τρόπων με το μηχανάκι του έχοντας στην πίσω θέση τον κ. Λάκη Παπάφωτίου ( ο πολιτικός που είναι τόσο κοντά στον λαό) και ο κ. Λέκκας τους φώναξε για καφέ
Και αμέσως ακούστηκε η ατάκα του κ. Καθηγητή καλών τρόπων" για να έχει να γράφει ο Σκούρτης "
Εδώ κ. καθηγητή μου έπρεπε να συμπληρώσεις " ποιος θα πλήρωνε τους καφέδες;"