Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Αν η αλήθεια είναι ύβρις τότε θέλω να ζω σε μια κοινωνία υβριστών και όχι υποκριτών και ρουφιάνων

Και το όνομα αυτού Ευθύμιος Τσαρμπός επαγγελματίας δημοσιογράφος. Ποτέ δεν θυμάμαι να συνεργάστηκα μαζί του γιατί οι επαγγελματίες έχουν κάποια άλλη νοοτροπία .Να μη χάνουν τον πολύτιμο χρόνο τους με εμάς τους ερασιτέχνες Και καλά κάνουν και επικροτώ την στάση τους. Γιατί εμείς αυτό το επάγγελμα του δημοσιογράφου  που ο άλλος το έχει για το ψωμί της οικογένειας του το υπηρετούμε χωρίς αμοιβή γιατί έτσι μας αρέσει.
Βέβαια ο κ. Τσαρμπός και κάθε κ. Τσαρμπός που έχει βγάλει την σχολή δημοσιογραφίας πρέπει εμάς τους ερασιτέχνες να μας διορθώνουν εκεί που σφάλουμε και μάλιστα δημόσια.΄[
Το να πιάσεις όμως κ. Τσαρμπέ τον πρόεδρος της ποδοσφαιρική ομάδας της Κορίνθου και να του πεις στο αυτί " πως αφήνεις τον Νικηφόρο και σε βρίζει" αυτό λέγεται ρουφιανιά που σημαίνει η συμπεριφορά του ρουφιάνου που είναι αυτός που συκοφαντεί  που διαβάλλει Και ύβρις κ. Τσαρμπέ σημαίνει καθετί που προσβάλει την τιμή και την αξιοπρέπεια .
Είσαστε λοιπόν τώρα υποχρεωμένος να μου δείξετε  δημόσια τα κείμενα τα δικά μου που προσβάλουν τον κ. πρόεδρο.
Εκτός ποια την κριτική που στηρίζεται επάνω σε αληθή γεγονότα εσείς την θεωρείτε ύβρι γιατί έτσι σας δίδαξαν στην σχολή της δημοσιογραφίας. Πρέπει και αυτό αν συμβαίνει να μου το γράψετε για να μπορώ να αποφεύγω να γράφω την αλήθεια που κατά τον καθηγητή που διδάσκει δημοσιογραφία και είχε μαθητή τον κ. Τσαρμπό θεωρείται ύβρις.
Μέχρι που θα με πείσετε με τα επιχειρήματα σας ότι έβρισα τον κ. Πρόεδρο της ομάδας της Κορίνθου έχω το δικαίωμα και εγώ να κάνω τους δικούς χαρακτηρισμούς.
Κύριε Ευθύμιε Τσαρμπέ
Κάποιος που σοβαρά ασχολήθηκε με τα γράμματα κάπου έχει γράψει κάτι που είμαι βέβαιος ότι αν θα το διαβάσεις προσεκτικά κάτι θα σου προσφέρει. " το κλειδί για να είμαστε αποτελεσματικοί δραστήριοι και γεμάτοι ζωντάνια είναι να είμαστε περισσότερο μαθητές και λιγότερο δάσκαλοι στους άλλους"