Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Οι πολλές υποσχέσεις και οι πολλές δικαιολογίες συγγενεύουν με το ψέμα

Κύριε Γιαννίκο αν κάποιος με ρωτήσει πως μετρώ τους παράγοντες του ποδοσφαίρου θα του απαντήσω σε αυτούς που μάτωσαν αγωνιζόμενοι την φανέλα και σε αυτούς που μάτωσαν οικονομικά για να αγωνίζεται αυτή η φανέλα.
Και όταν αναφέρομαι σε αυτούς που μάτωσαν την φανέλα δεν υπολογίζω ούτε στους ευκαιριακούς μα ούτε σε αυτούς που για μισή χούφτα ευρώ προτίμησαν  να πάνε σε ομάδες που ήταν απέναντι από την Κόρινθο.
Και ευτυχώς σε αυτή την κατηγορία δεν ανήκεις εσύ και μπορώ να τονίσω ότι με τις ποδοσφαιρικές δυνάμεις που είχες πρόσφερες το ανάλογο στην ομάδα..Σε είδα στην τηλεόραση να είσαι εναντίον της συγχώνευσης της ομάδας της Κορίνθου και μάλιστα είπες και μια ιστορική φράση " αλλοίμονο που δεν θα μπορέσουμε να κρατήσουμε την ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα"
Και οι φίλαθλοι ( αυτοί που ψήφισαν καταβάλλοντας στο ταμείο της ομάδας δέκα (10) ευρώ ή δραχμές 3.400)σου έδωσαν την θέση του συμβούλου για να υλοποιήσεις τα λόγια αυτά που είπες στη γενική συνέλευση.
Και σήμερα δέκα μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα της Κορίνθου δεν έχει κάνει ούτε ένα φιλικό αγώνα. Μάλιστα είχε κλείσει αγώνα με την ομάδα της Ζακύνθου με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Και ο αγώνας αναβλήθηκε γιατί στην παρουσία των παικτών μετρήθηκαν και βρέθηκαν εννέα(9). Που σημαίνει δεν μπορείτε ομάδα να συμπληρώσετε.
Και ο λόγος είναι απλός Η Κόρινθος έχασε την έξωθι καλή μαρτυρία και οι πρωταγωνιστές είναι ο Τσιχριτζής ο Μαυρονάσος και ο Σταματάκης. Τον Μπεθάνη και τον Μπιτούνη δεν τους υπολογίζω γιατί θύματα υπήρξαν γιατί νόμισαν ότι είναι πιο έξυπνοι από τον Αρκάδα ( Τσιχριτζή) από τον Πατρινό ( Σταματάκη) και από τον Κορίνθο ( Σωτήρα Μαυρονάσο) που πιάνουν και οι τρεις και πεταλώνουν ψύλλο στον αέρα.
Επειδή κ. Γιαννίκο πιστεύω ότι αγαπάτε την Κόρινθο να την αφήσετε να διαλυθεί γιατί ο διασυρμός είναι χειρότερος