Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Όχι και εφιάλτης κ. πρόεδρε ...

Η σκηνή λαμβάνει χώρα σε γνωστό κεντρικό στέκι που έχει για ντεκόρ την μουριά. Που άμα μιλούσε τότε δεν θα υπήρχε όνομα να της δώσουμε.
Πρωταγωνιστής ο ρομαντικός και χοντρόπετσος  συνάμα πρόεδρος ( ένας είναι και που να τον κρύψουμε για να μη μας τον ματιάσουνε ) με συντροφιά δυο εκκολαπτόμενος παράγοντες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου  στον διοικητικό τομέα που πάνε να αντικαταστήσουν δυο μεγάλους: τον δικαστή γυμνασίαρχο και άμα λάχει και ρίχνει και τα μπινελίκια στον Νικηφόρο. Και ο άλλος ο κολλητός ο καθηγητής καλών τρόπων. Αλλά όμως ότι και να κάνετε η πείρα δεν μπορεί να την αντικαταστήσεις με την θρασύτητα επειδή το ένα αστέρι που σήμερα είναι η σκιά του προέδρου απείλησε ένα φεγγάρι ένα δημοσιογράφο. Και επειδή έχει πλάτες νόμισε ότι μπορεί να τα βάλει με τον πρύτανη των παρατηρητών τάξεως όπως είναι ο Δημήτρης ο Αδάμ που για την θέση αυτή έχει κάνει θυσίες
Ερχόμαστε στους πρωταγωνιστές που οι εκκολαπτόμενοι έχουν και το ίδιο επίθετο και για να μη τους μπερδεύουμε τον έναν τον έχουμε βαφτίσει ήδη πιστολέρο και τον άλλο θεωρητικό ( επειδή είναι πολύ δυνατός στον λόγο.)
Ο πρόεδρος στις μαύρες του και η φάτσα του μοιάζει με αυτή της Μαρινέλας που τραγουδάει με το μαύρο μαντήλι στο κεφάλι σε μια ταινία το άνοιξε πέτρα για να μπω γιατί δεν μπορώ πλέον  να αντέξω τον ...Νικηφόρο
Πρόεδρος απευθυνόμενος στους δυο διοικητικούς νεοσσούς λέει : "Ένα είναι βέβαιο και κανένας δεν μπορεί να μου κάνει να αλλάξω γνώμη.Στην ένωση υπάρχει Εφιάλτης"
Και ο πιστολέρο κουνά το κεφάλι του σαν να θέλει να δείξει ότι συμφωνεί με τον χρησμό όχι της Πυθίας αλλά του μοναδικού   προέδρου. Και ο θεωρητικός αναρωτιέται ποιος εφιάλτης  
Επειδή μπορεί ο κ. Επειδής και κάποιοι άλλοι να μη γνωρίζουν τον ρόλο του εφιάλτη είμαι υποχρεωμένος να τους τον  γνωρίσω "Ο Εφιάλτης ήταν αρχαίος Έλληνας γιος του Ευρυδήμου. Όπως αναφέρει ο Ηρόδοτος παρουσιάστηκε στον Ξέρξη και του υπέδειξε τη στενή διάβαση που έφερνε από το όρος Καλλίδρομο στις Θερμοπύλες και ανέλαβε να οδηγήσει από κει τους Πέρσες για να χτυπήσουν έτσι από τα νώτα τους Σπαρτιάτες του Λεωνίδα (480 π.Χ.).
Για την κυκλωτική κίνηση των Περσών επιλέχθηκαν οι 10.000 επίλεκτοι φρουροί του βασιλιά, γνωστοί και ως "Αθάνατοι", με αρχηγό τους τον Υδάρνη. Οι Πέρσες ακολούθησαν τον Εφιάλτη με τη δύση του ηλίου. Όλο το βράδυ ακολούθησαν το μονοπάτι που τους οδηγούσε ο Έλληνας προδότη"
Κύριε πρόεδρε πιστεύω ο χαρακτηρισμός είναι πολύ βαρύς για τους συνεργάτες σου.και πρέπει να ανακαλέσετε.