Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Το γήπεδο του συνοικισμού είναι ακατάλληλο για αγώνες αφού δεν έχει ηλεκτρικό .Φέραμε πίσω τον πολιτισμό μας στην εποχή του δαυλού.

Αυτό είναι το γήπεδο του συνοικισμού τότε που οι φίλαθλοι το γέμιζαν και είναι από τον αγώνα Κόρινθος -Ρόδος τότε που έκανε υπόκλιση διπλή ο κ. Τσιχριτζής για να περάσει ο Διαγόρας και η Ηλιούπολη ( αφού η δεύτερη θέση ήταν προνομιούχος ) Και αν η Κόρινθος κέρδιζε το πρωτάθλημα ο Διαγόρας θα ήταν Δεύτερος ή ο Παναιτωλίκός. Και η Ηλιούπολη χαμένη στο διάστημα .
Το σημερινό μας θέμα είναι άλλο που τσούζει και φανερώνει ότι τα άδεια βαρέλια χτυπάν πιο πολύ από τα γεμάτα.
Πρέπει να γνωρίζουν οι φίλαθλοι ότι το ιστορικό γήπεδο της Κορίνθου που βρίσκεται στον συνοικισμό δεν έχει ρεύμα.
Και λέμε με όλη την δύναμη της φωνής μας απευθυνόμενοι προς τον κ. Δήμαρχο να μη πληρώσει ούτε μονόλεπτο για το ρεύμα. Για να γνωρίσουμε τους παράγοντες που ξοδεύουν για το ποδόσφαιρο και αυτούς που βάζουν μόνο μάγουλο.και από καπίκια άλλα λόγια να αγαπιόμαστε .
Να σταματήσουν επιτέλους οι προφορικές παροχές και να πάει κάθε κατεργάρης όχι στον πάγκο του αλλά στο σπιτάκι του. Γιατί το ρεύμα το ηλεκτρικό κάποιοι το κατανάλωσαν και πρέπει να το πληρώσουν. Συμφωνώ να δίνει ο πατέρας είκοσι(20) ευρώ τον μήνα για να μάθει το παιδί του μπάλα. Αλλά όμως να υπάρχει και ζεστό νερό για να κάνει μπάνιο.
Αλέκο Πνευματικέ
Δήμαρχε Κορινθίων
Να μη πληρώσεις το ηλεκτρικό του γηπέδου της Κορίνθου για να ξεχωρίσουν οι παράγοντες από τους αεριτζήδες