Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Κύριε Τσιχριτζή το να μας βρίζετε αγοραία σημαίνει ότι έχετε χάσει την ψυχραιμία σας…



 Κυριακή πρωί ο μοναδικός πρόεδρος που  άμα λάχει γίνεται και αλάνι με γλώσσα πιπεράτη .
Βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και αναζητά ακροατήριο για να εκτονωθεί . Και το έχει έτοιμο στο γνωστό στέκι του φίλου μου του Δασάρχη που είναι στο δρόμο προς τα Εξαμίλια.
Ομολογώ πρώτη φορά μίλησε τόσο αγοραία ο νομικός πρόεδρος που ο κόσμος έχει να το λέει για την ψυχραιμία του .
Και όμως απευθυνόμενος προς τους πιστούς του είπε  « …περιμένω να αρχίσει το πρωτάθλημα για να δούμε τι θα έχουν να πουν τα μ… (γυναικείο γεννητικό όργανο)»
Αυτοί που χρόνια τον απολαμβάνουν να υπηρετεί  την ρητορική του σύγχρονου Δημοσθένη αυτά που λέει ο ευτραφής πρόεδρος χωρίς κανένας να το καταλάβει  αυτομάτως τους μεταφέρει  στην Τρούμπα με το χειρότερο μάλιστα τρόπο
Γιατί κ. Τσιχριτζή να χαρακτηρίσετε αιδοία  όσους σας ασκούν αντιπολίτευση μια και τίποτα σωστό δεν έχετε κάνει για το άμοιρο Κορινθιακό ποδόσφαιρο  είναι πολύ εύκολο από την μια αλλά πολύ δύσκολο για σας τον αθλητικό ηγέτη από την άλλη που είχατε βγάλει μια άλλη προς τα έξω εικόνα Και χρησιμοποιώντας λέξεις της αηδιαστικής πιάτσας  δείχνετε την παιδεία σας την ανατροφή σας αλλά και την ταραχή σας.( που μέχρι σήμερα η ψυχραιμία σας ήταν και ντο μοναδικό και συνάμα για τους τρίτους προσόν σας )
Ενώ εσείς εμάς που παρουσιάζουμε στοιχεία που φανερώνουν τα εγκλήματα που έχετε κάνει στην ομάδα της Κορίνθου αλλά και στην ένωση  θα μπορούσατε αντί να μας  βρίζετε με ακατονόμαστες φράσεις να μας χαρακτηρίσετε ψεύτες και να το αποδείξετε με στοιχεία και όχι με …αιδοία  Υπάρχει και άλλη λύση την οποία λόγω επαγγέλματος την γνωρίζετε πολύ καλύτερα από εμένα.
Αντί να πηγαίνετε ως μάρτυρας στα δικαστήρια να πάτε και ως μηνυτής.
Αν όλα αυτά δεν μπορείτε να τα κάνετε καλό είναι να γυρίσετε στο σπίτι σας για να απολαύσετε την θαλπωρή που σας προσφέρει το παλατάκι σας  και να εκτονωθείτε στην πισίνα σας.
Γιατί εγώ δεν θα σταματήσω εδώ θα προχωρήσω και θα φτάσω μέχρι το τέρμα εάν παραμείνετε πρόεδρος της ένωσης που σας θεωρώ επικίνδυνο Βέβαια αν παραιτηθείτε δεν έχω τίποτα με τον κ. Μιχάλη Τσιχριτζή τον Δικηγόρο και δεν θα ασχοληθώ μαζί του 
Και όλα αυτά τα κάνω  γιατί υπηρετώ την αλήθεια και την δικαιοσύνη έννοιες ευλογημένες από τον δικό μου Χριστό που δίδαξε μόνο αγάπη.