Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Κόρινθος 06 Το πρωτάθλημα αρχίζει και αυτή είναι στο στάδιο της προετοιμασίας.

Στις 22 του Σεπτέμβρη αρχίζει το πρωτάθλημα της τρίτης Εθνικής κατηγορίας και η Κόρινθος 06 είναι στο στάδιο της προετοιμασίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κόρινθος 06

Έτρεξα να βρω μια φωτογραφία της ομάδας της Κορίνθου 06 και δσεν μπόρεσα να βρω αφού οι πρωταθλητές έχουν αποκεφαλιστή  από τον νέο Σουλτάνο του Κορινθιακού ποδοσφαίρου Παναγιώτη Τζαναβάρα του πρώτου.

 Το πρόγραμμα 



Στις 22 Σεπτεμβρίου παίζει εκτός έδρας με τον Παναρκαδικό. Είναι μια ιστορική ομάδα της Αρκαδίας που προηγείται σε φιλάθλους και τον Αστέρα 
Στις 29 Σεπτεμβρίου η Κόρινθος 06 παίζει με μια νέα ομάδα στην έδρα της τον Κιθαιρώνα από την Βοιωτία.
Και ερχόμαστε στις 6 Οκτωβρίου και παίζει στα Σπάτα με μια από τις πιο παλαιές ομάδες τον Αήττητο. 
Στις 9 Οκτωβρίου στο δημοτικό στάδιο της Κορίνθου η ομάδα που μας εκπροσωπεί στο πρωτάθλημα  θα αντιμετωπίσει την Α Ε Κ Τριπόλεως.
Ενώ  στις 13 Οκτωβρίου πρέπει να ταξιδεύσει στη Βοιωτία για να μετρηθεί με τον Ύπατο μια νέα ομάδα.
Στις 20  Οκτωβρίου θα έχει η Κόρινθος 06 την ανάπαυλα της όπως σε κάθε αγωνιστική θα έχουν και οι άλλες ομάδες.
Στις 27 Οκτωβρίου εντός έδρας η Κόρινθος 06 θα αντιμετωπίσει τον Αιολικό την ομάδα του νησιού μου ( Λέσβος)
Όσοι Κορίνθιοι θέλουν να κάνουν μια ωραία εκδρομή να συνοδεύσουν την ομάδα όταν θα πάει στη Νέα Αρτάκη ( Εύβοια)για να συναντηθεί με την τοπική ομάδα στις 30 του Οκτώβρη
Στις 3 Νοεμβρίου η Κόρινθος θα αγωνιστεί με τον Αχαρναϊκό μια ομάδα δυναμική μέχρι και σκληρή Και να μη ξεχνάμε ότι κάποτε αφεντικό εκεί στην ομάδα του Μενιδίου ήταν ο Σωτήρας Μαυρονάσος
Στις 10 Νοεμβρίου έχει πολύ δύσκολη έξοδο γιατί θα πάει στο Μαρκόπουλο για να αντιμετωπίσει το ιστορικό Μαρκό.
Στις 16 Νοεμβρίου η Κόρινθος 06 ως γηπεδούχος θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Ραφήνας 
Και την άλλη αγωνιστική  πάλι στο γήπεδο της θα αντιμετωπίσει τον Παλληνιακό στις 24-11
Και είναι λογικό η Κόρινθος 06 να παίξει δυο παιχνίδια στο γήπεδό της  αφού στις 27  Νοεμβρίου είναι υποχρεωμένη να ταξιδεύσει στην Ρόδο για να παίξει με την ομάδα της πόλεως.
Και για να πας στη Ρόδο πρέπει να έχεις ταμείο  ανθηρό 


Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Είχα γράψει ότι αν την ποδοσφαιρική περίοδο 2017--2018 δεν έκλεβε ή μάλλον δεν λήστευε προσωπικά το πρωτάθλημα ο Μιχάλης Τσιχριτζής από την Κόρινθο 06 για να το δώσει στον Π Α Σ Κόρινθος σήμερα η ομάδα του Δημήτρη Μπινιάρη θα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της δεύτερης Εθνικής κατηγορίας και όχι σε ρόλο κομπάρσου. Και ο λόγος που θα βάδιζε ψηλά ήταν που η ομάδα είχε αποκτήσει ομοιογένεια Αλλά και η ομάδα της Ποδοσφαιρικής περιόδου 2018-2019 με δυο τρεις προσθήκες θα μπορούσε να σταθεί με αξιοπρέπεια στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας.
Θα ήθελα να ρωτήσω έναν σκεπτόμενο παράγοντα θα άφηνε να του φύγουν οι παίκτες που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ομάδας ;Εκτός και αν υπάρχουν σχέδια "λεπτά"  που δεν τα γνωρίζουμε εμείς οι μη πονηροί.