Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Η Κορινθιακή Δημοσιογραφία στο ύψος της Χαρακτηρίζει τον Σωτήρα Μαυρονάσο άνθρωπο του ποδοσφαίρου

  Κρείττον εις κόρακας ή εις κόλακας εμπεσείν. Οι μεν γαρ νεκρούς, οι δε ζώντας εσθίουσιν.
Καλύτερα να πέσεις σε κοράκια παρά σε κόλακες. διότι τα μεν τρώνε νεκρούς, οι δε ζωντανούς.

Αντισθένης, 445-360 π.Χ., Κυνικός φιλόσοφος                                   


                                        

Πρώτον με παραξένεψαν οι ερωτήσεις  του γνωστού επαγγελματία δημοσιογράφου που οδηγεί
ομάδα δημοσιογράφων Ενώ  παίρνει μια ακόμα από τις αναρίθμητες συνεντεύξεις  από τον Σωτήρα Μαυρονάσο  και τον ρωτά τις απαντήσεις του τις περιμένουν οι φίλαθλοι.
Μάλλον οι Κορίνθιοι θα τον θυμούνται και θέλουν να τον ακούσουν ξανά γιατί υποβίβασε την ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος πλαστογραφώντας δημόσιο έγγραφο Ενέργεια που γελοιοποίησε τον Κορινθιακό ποδόσφαιρο. ανά το πανελλήνιο  Που παρέλαβε την ομάδα με τις πλάτες του Γιώργου  Φαρμάκη να αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία Και τους είπα όταν παρέλαβαν μαζί με τον Φαρμάκη τα έγγραφα έτσι που έχει φτιαχτεί  η ομάδα με το μεγάλα συμβόλαια και ανίψια του Ωνάση να είναι δεν θα μπορούν να συνεχίσουν. Ο Σωτήρας  έφερε τον Ελληνοαμερικάνο  ονόματι Μπεθάνη που οδήγησε τον Π Α Σ  στην κυριολεξία στην πλήρη διάλυση του Έγραφα συνέχεια αλλά κανένας δεν  λάμβανε υπόψη τα γραπτά μου με τα γνωστά αποτελέσματα.
Αλλά θα τον θυμούνται στο Μενίδι με την ομάδα του Αχαεναϊκού που και αυτή την διάλυσε όπως και την ομάδα των Χανίων. Και τώρα όπως δήλωσε βάζει πλώρη για την προεδρία του Ολυμπιακού Βόλου  Και ρωτώ ο δημοσιογράφος που έκανε τις ερωτήσεις αφού τα γνωρίζει αυτά γιατί παραπληροφορεί τον κόσμο αφού η δουλειά του είναι η σωστή ενημέρωση αυτών που τον διαβάζουν Και χαρακτηρίζει τον Σωτήρα Μαυρονάσο άνθρωπο του ποδοσφαίρου.