Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Οι διαιτητές που μας εκπροσωπούν εκτός νομού

        Οι διαιτητές της Κορινθίας που παρουσιάζω με την πένα μου υπό τύπου  μικροφώνου μήπως και μ ακούσει κανένας και δεν  γελοιοποιηθεί  ο θεσμός της διαιτησίας           

                                         Αποτέλεσμα εικόνας για Δημοσιογραφία

Οι Αξιολογημένοι



Ρούτσης Αξιολογημένος διαιτητής Τρίτης εθνικής  Κατηγορίας  Είναι ο καλύτερος διαιτητής που διαιτητεύει και εκτός νομού. Σήμερα έπρεπε να διαιτήτευε  αγώνες της δεύτερης εθνικής  και να είχε σειρά για την πρώτη εθνική. Ενώ ήταν παιδί της οδού Νοταρά 48 και είχα αντιπαλότητα μαζί του Ξαφνικά αυτός ο προσκυνημένος έγινε ένας ονειρεμένος διαιτητής στον αγώνα Κυπέλλου Κορινθίας μεταξύ Κόρινθος 06-- Π Α Σ Κόρινθος  και αυτός είναι ο λόγος που διαιτητεύει αγώνες τρίτης  εθνικής κατηγορίας. Και θέλετε να κάνετε ποδόσφαιρο κ. Υπουργέ διαιτητές Αστείο.

Ρούσος  Είναι διαιτητής δεύτερη Εθνικής κατηγορίας. Είμαι βέβαιος ότι θα έχει την τύχη του Νεοφυτιάδη γιατί ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της ιεραρχίας χωρίς να έχει τα προσόντα.

Κακριδής Παναγιώτης  Καλός διαιτητής αλλά από την ώρα που υποβιβάστηκε από την δεύτερη κατηγορία στην τρίτη έπρεπε να παραιτηθεί  γιατί από μακριά φαίνεται ότι κάνει αγγαρεία.