Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Για να προπονηθεί ο Κύψελος πλήρωσε το ηλεκτρικό του γηπέδου του συνοικισμού ;Αν ναι είναι ντροπή.

Ο σκλάβος ξεκινά ζητώντας δικαιοσύνη και καταλήγει να περιμένει να φορέσει ένα στέμμα.


Από τους πρώτους  που γνώρισα ερχόμενος να μείνω στην Κορινθία και ασχολούμενος με τα μέσα επικοινωνίας ήταν ο Αλέκος Αμπαδιωτάκης που μου έκανε εντύπωση πόσο αγαπούσε τα παιδιά του
τα οποία με το δικό του τρόπο διοικούσε και δεν ήταν εύκολος για τα παιδιά του ποδοσφαιριστές που είχαν στρατιωτική πειθαρχία.
Μα αυτά πιστεύοντας στο δάσκαλο τους εκτελούσαν τις εντολές του  με αποτέλεσμα να κατακτούν τους τίτλους.Και σήμερα ακόμα υπάρχουν μαθητές του που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα τα τοπικά. Και δεν προχώρησαν εκτός νομού γιατί ήθελαν να μπουν στο ταμείο των γυρολόγων.
Τοπική Κορινθιακή ομάδα επομένως που είμαι φίλαθλος είναι ο Κύψελος και δεν είναι πρώτη φορά που το γράφω. Πίστευα στον Αλέκο γι αυτό τον ονόμασα και ιεραπόστολο.
Και όταν μαθαίνω κάτι που αφορά την ομάδα του Κύψελου δεν το κρύβω γίνομαι  λίγο οπαδός
Έμαθα και αυτό μπορεί να μου το διαψεύσουν οι αρμόδιοι τα παρακάτω.
Την ομάδα μου τον Κύψελο  ο πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος  κ. Γ@Μ@Ω δεν επέτρεπε να προπονηθεί  στο γήπεδο του συνοικισμού. Αυτόματα πρέπει η ομάδα να διαλυθεί γιατί δεν υπάρχει χώρος να προπονηθούν οι παίκτες του Κυψέλου. Και η συνέχεια είναι πιο ευτράπελη μια και στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο ορισμένοι κάνουν ότι θέλουν. Επετράπη να προπονηθεί ο Κύψελος αφού πρώτα η διοίκησης πλήρωσε το ηλεκτρικό  του γηπέδου  Εμείς ζητάμε να μας διαψεύσουν το συμβάν Επίσης έχουμε ζητήσει να μάθουμε τα επαγγέλματα των προέδρων των ομάδων και ούτε λέξη.
Αλήθεια υπάρχουν φορείς που διοικούν το ποδόσφαιρο της Κορινθίας που δεν τα μαθαίνουν όλα αυτά;. Μα αν υπήρχαν μέσα σε έξι χρόνια δεν θα αποχωρούσαν 24 ομάδες