Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Να γιατί οι Νεκροθάφτες οδηγούν τον Κορινθιακό ποδόσφαιρο σε εξ αφανισμό

 Δει δη χρημάτων και άνευ τούτων ουδέν εστί γενέσθαι των δεόντων                                          
                                                                                        Δημοσθένης 

                                                  Î‘ποτέλεσμα εικόνας για Ευρώ
Ζητάω συνεχώς να δημοσιευθούν τα επαγγέλματα των προέδρων και κανένας δεν τολμά να τα δημοσιεύσει. 

Τα πρώτα θύματα είναι οι προπονητές Κάποιοι που παριστάνουν τους προέδρους  γιατί στην ουσία δεν μπορεί να είναι αφού δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα και αν την έχουν θεωρούν τους εαυτούς των εξυπνότερους από τους άλλους. Και έτσι αν η ομάδα δεν κινδυνεύει ένα μήνα  πριν τελειώσει η αγωνιστική περίοδος  του λένε ότι αδυνατούν να τους πληρώσουν. Και δεν είναι ο τελευταίος μόνο μήνας υπάρχουν και ένας ή δυο άλλοι απλήρωτοι. Και σας ερωτώ πως μπορεί να αμυνθεί ο προπονητής που αυτά τα έσοδα δεν τα έχει πουθενά δηλώσει. Και έτσι όλα είναι ήρεμα αγγελικά πλασμένα.
Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία προπονητών που περιμένουν να πληρωθούν το υπόλοιπο Αλλά και ορισμένοι που ρίχνουν τις τιμές για να μη ξεχαστούν
Και όμως μέσα στους προπονητές γνώρισα πραγματικούς εραστές του αθλήματος και εν γνώσει τους παίζουν το θύμα γιατί δεν θέλουν αποχωριστούν τα παιδιά τους τους ποδοσφαιριστές.  Αυτοί προσφέρουν την χειρότερη υπηρεσία στο άθλημα. Αφού βοηθούν τα λαμόγια παράγοντες να καταστρέφουν το ποδόσφαιρο.
Και ερχόμαστε στους ποδοσφαιριστές  Ο Αρκάδιος Βαζέχα  έδωσε την εικόνα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου με τα πιο μελανά χρώματα. Κατήγγειλε ότι οι παίκτες του Π Α Σ Κόρινθος είναι απλήρωτοι. Και  αυτοί οι απλήρωτοι να κάνουν μπάνιο στο κατά χείμωνο  με κρύο νερό. Βέβαια απείλησε με μηνύσεις  ο κ. Γ@Μ@Ω αλλά μόνο στις απειλές έμεινε. Και αυτή την ομάδα ο αξιότιμος κ. Μιχάλης Τσιχριτζής την έβγαλε πρωταθλήτρια ληστεύοντας το τίτλο από την Κόρινθο 06.Ενώ θα έπρεπε μετά τις καταγγελίες  του Βαζέχα να τον αποβάλει από το ποδόσφαιρο.
Τώρα αν κάνουμε ένα προσκλητήριο απλήρωτων ποδοσφαιριστών δεν μπορώ να στοιχηματίσω πόσες ενδεκάδες θα μπορέσω να παρατάξω.
Να γιατί μέσα σε έξι (6) χρόνια χάθηκαν είκοσι τέσσερις ( 24 ) ομάδες και τινάχθηκε στον αέρα η υποδομή. Και έχει το θράσος ο Τσιχριτζής να κάνει τον πρόεδρο Ο Τάκης Βράκας τον Γενικό Γραμματέα και τον αναπληρωματικό ταμία. ο Νίκος Μαργέτης Βέβαια υπάρχει ο ΒΟΥ αντιπρόεδρος  ο Δημήτρης Μπίτζιος αλλά αυτός είναι πολυάσχολος  Αντιδήμαρχος του Δήμου Κορινθίων σύμβουλος του επιμελητηρίου και ...ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ με διατριβή στους Κορίνθιους διαιτητές.