Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Υπουργέ Αυγενάκη δεν έχετε το δικαίωμα να τηρείτε παθητική στάση


Μπορώ, Θέλω, Γνωρίζω: Τρεις λέξεις που κυβερνούν τον κόσμο.





Στον Αυγενάκη, για την κάρτα υγείας, η ΕΠΟ

Αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας συναντήθηκε με τον υφυπουργό Αθλητισμού, γνωστοποιώντας του προβλήματα από κάποιες ΕΠΣ να εφαρμόσουν το νόμο

Τον Λευτέρη Αυγενάκη επισκέφτηκε σήμερα (22/9) τριμελής αντιπροσωπεία της ΕΠΟ, την οποία αποτελούσαν οι Βαγγέλης Γραμμένος (πρόεδρος), Αστέριος Αντωνίου (αντιπρόεδρος) και Παναγιώτης Διακοφώτης (μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής).

Ο οποίος, θυμίζουμε, πως είναι σε ισχύ από την 1η Αυγούστου 2019. Επίσης, να θυμίσουμε πως η ΕΠΟ είχε ζητήσει -και το αίτημά της είχε γίνει δεκτό από την προηγούμενη ηγεσία στη ΓΓΑ- παράταση εφαρμογής του νόμου αλλά και της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης (3/8/2018).Οι παράγοντες της ομοσπονδίας γνωστοποίησαν στον υφυπουργό Αθλητισμού πως υπάρχουν Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα εναρμόνισής τους και εφαρμογής των διατάξεων του νόμου για την κάρτα υγείας (4479/2017).
Ακόμα, στη συνάντηση αναφέρθηκε το θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών σε Super League 2 και Football League. Το οποίο, πάντως, διευθέτησε η λίγκα, όπως ανακοίνωσε σήμερα.

Κύριε Υπουργέ. 




Μια μέρα ο Γιώργος  Φιλιππακόπουλος ένας εργάτης του αθλητισμού γενικά στο Δήμο Κορινθίων που ήταν Διευθυντής του Δημοτικού Σταδίου έκανε μια βόλτα 
κάτω από τις εξέδρες Και βρήκε εκεί κάτι ιατρικά μηχανήματα  εγκαταλελειμμένα 
Έκανα ρεπορτάζ έγραψα πολλά και κανένας δεν έδωσε σημασία. Τα ιατρικά μηχανήματα είχαν τιμή πολύ μεγάλη. Είναι πολύ εύκολο να στείλετε επιθεωρητές σε κάθε ένωση και θα βγάλετε λαγούς.  Αν δεν λάβετε τα μέτρα σας θα δώσετε το δικαίωμα ακόμα και στον Κωνσταντινέα να σας κάνει κριτική. .