Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Νικηφόρος σχολιάζει τους ορισμούς των διαιτητών του τοπικού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας.

                                                    








Θα σχολιάζω τους ορισμούς  και θα τα γράφω πριν γίνουν τα παρατράγουδα




 Α Ο Ζευγολατιού  αντιμετωπίζει τον Παννεμεατικό με διαιτητή τον Ρούτση τον πρώτο αξιολογημένο διαιτητή μας Τον βοηθό Παπαγεωργόπουλο τον γνωρίζω και είναι πολύ καλός τον Γιάνκου δεν τον έχω δει παρά μόνο μια φορά ως διαιτητή και δεν μου άρεσε. 

Ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου θα συναντήσει στο γήπεδο του την για μένα μια σωστή και διοικητικά ομάδα τον Πανκαμαριακό. Τον διαιτητή που όρισαν δεν τον έχω δει. Νομίζω ότι πρέπει ο Βλαχοπάνος να σταματήσει την ενεργό διαιτητική δράση  Έχει τόσα πολλά αντικείμενα που είναι κρίμα να σπαταλά τον πολύτιμο χρόνο του βοηθώντας τον διαιτητή. Το έγγραφο της αστυνομίας για την διακοπή των πρωταθλημάτων  θα αναγκαστεί να το δημοσιεύσει μια και σε θεωρώ και σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή. Οικονόμου Γ ο άλλος επόπτης 

Θύελλα Κ Διμηνιού   στο γραφικό γήπεδο του Κιάτου το πλαστικό θα αντιμετωπίσει  τον Σαρωνικό Γαλατακίου  Λαθεμένη η επιλογή του Καρσιώτη  να διευθύνει τον αγώνα Γιατί μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους βοηθούς αλλά δεν κάνει για διαιτητής Και αυτά τα έγραφα όταν τον βοηθούσαν οι πάντες για να ανέβει ο Καρσιώτης Μου είπε δε ο παράνομος ευρισκόμενος στο χώρο της Διαιτησίας Δημήτρης Γκρούτσης ότι θα ντρέπομαι γι αυτά που λέω και γράφω για τον Καρσιώτη. Και ήρθαν μόνοι τους τον έβγαλαν από κεντρικό και τον έκαναν πλάγιο. Όλα τα τοπικά παιχνίδια που έχει διαιτητεύσει τα περισσότερα τα έκανε μούσκεμα.Ποτέ δεν αδίκησε ομάδα που έχει δεσμούς με την Μεγάλη πύλη. Επόπτες Ξενόπουλος Λάμπρου.  

Θύελλα Πετρίου  στο ποδοσφαιρικό χωριό τους θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Λουτρακίου.Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Βλαντής που είναι ένας διαιτητής από μεταγραφεί. Είναι καλός διαιτητής και θα γίνει καλύτερος αν πάψει να έχει ένα βλέμμα υπεροπτικό Μπορεί να είμαστε επαρχία αλλά βγάλαμε διαιτητή  έναν Γιώργο Δούρο που μέσα στο γήπεδο τον θεωρώ κορυφαίο. 

Α Ο Λουτράκι  στο στάδιο στολίδι  το Θώδειο  θα αντιμετωπίσει τον Ισθμιακό Τον αγώνα θα τον διαιτητεύσει ο Ψυχογιός που είναι έξυπνος και τον θαύμασα στον αγώνα  Πέραχώρας  με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου που από την θέση του βοηθού πρωταγωνίστησε για να χάσει η Πέραχώρα. 
Ο επόπτης Τσολάκης  Ν νομίζω μαζί με την Σαχίνη και τον Σίνγκ  είναι ότι το ωραίο έχουμε από βοηθούς στην Κορινθία 

Αστέρας  Δερβενίου η ομάδα που στις εκλογές της ένωσης καταψήφισε την ψυχή της ομάδας τον Στρατή Μαραγκό θα αντιμετωπίσει  τον Πέλοπα Κιάτου. Με διαιτητή τον απογοητευμένο Κακριδή που θα έχει βοηθούς τους Θεοδωρόπουλο -- Σήλιώτη. 

Ο Τενεάτης  θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα Βέλου που προσωρινά μπορεί να έχασε τα δαχτυλίδια αλλά ο Ρίνγκο παραμένει. Γι αυτό και η επιτροπή όρισε μετά τον Νεοφυτιάδη το πιο πιστό εκτελεστή των εντολών της Μεγάλης Πύλης. Ο διαιτητής Καρακάσης δεν έκανε τον αγώνα Παννεμεατικο--Π Α Σ Κόρινθος λόγω βροχής και δίπλα στο Πετρί έγινε. Και όταν πήρε απόφαση για την διακοπή ήταν ο Λουδοβίκος 14 στα αποδυτήρια των διαιτητών Έχω πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Καρακάσης  έπρεπε να είχε τερματίσει. Τώρα τα σφυρίγματα ποιον θα ευνοήσουν θα δούμε 

Η ομάδα με τον αντιστασιακό πρόεδρο της  ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου θα αντιμετωπίσει την ιστορική ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος  Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η επιτροπή  όρισε διαιτητή και δεν έβαλε τον κ. Γ@Μ@Ω να διαιτητεύσει τον αγώνα. γιατί νομίζω ότι θα έκανε λιγότερα λάθη. Το δικό μου ερώτημα είναι ένα και πυρακτωμένο Κωνστανόπουλε δεν ντρέπεσαι να πας στο Ξυλόκαστρο όταν μαζί με τον Μπετσόγλου κατακρεουργήσατε την Κόρινθος 06 για να ευνοήσετε τον Π Α Σ  Κόρινθο 

Κύριε  Υπουργέ 

Για να κάνετε σωστό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα πρέπει να φτιάξετε τις ενώσεις αλλά δεν θα τολμήσετε γιατί ζείτε με την ψευδαίσθηση ότι θα έχετε πολιτικό κόστος Αντίθετα όταν θα καταλάβετε πως η κακοτυχία είναι οι ενώσεις  τότε και μόνο τότε θα πετύχετε την αλλαγή  που κανένας δεν επιχείρησε.