Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Το Σαββάτο 29 Σεπτεμβρίου σηκώνουν την αυλαία του πρωταθλήματος ...


Α Ο Λουτράκι -- Ισθμιακός 





Ο Α Ο Λουτράκι έχει κάνει την επανάσταση στο ποδόσφαιρο το Κορινθιακό το ανύπαρκτο.Και εύλογο είναι το ερώτημα πως επαναστατείς σ ένα χώρο ανύπαρκτο Μα όλα αυτά τα κάνει στο δικό του χώρο γιατί επανάσταση που σημαίνει ανάσταση δεν μπορείς να την κάνεις με πρόεδρο της ένωσης  τον Λουδοβίκο 14 και με παράγοντα της διαιτησίας τον Δημήτρη Γκρούτση Και με εκτελεστικά όργανα τύπου Νεοφυτιάδη. Την επανάσταση ο Νικηφόρος την εννοεί να βλέπει τα μωρά ( μια και είμαι ο πιο πιστός φίλαθλος της υποδομής ) να φοράει την φανέλα της πρώτης ομάδας.
Και το σπουδαίο αυτό να θεωρείται φυσιολογικό.
Και από την άλλη έχουμε τον Ισθμιακό που οφείλει την ύπαρξη του στον πρόεδρο του. Διαφωνώ όμως μαζί του που ενώ πήρε τον προπονητή Καριώτη Απόστολο και του ανέβασε την ομάδα όταν στον πάγκο των αναπληρωματικών είχε σε πολλούς αγώνες έναν ή δυο παίκτες στην πρώτη κατηγορία δεν τον κράτησε. Αυτό πρόεδρε σημαίνει αγνωμοσύνη
Για να μη παρεξηγηθώ με τον προπονητή αυτόν είχα έναν χαιρετισμό που και αυτός κόπηκε για να μη τον παρεξηγήσουν Αφού ο Νικηφόρος υπηρετώντας την αλήθεια δεν μπορεί να έχει φίλους μια και είναι εχθρός του λιβανιού.