Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Ζευγολατιό--Παννεμεατικός δυο ομάδες που δεν τις άφησαν να πιστέψουν στην αξία τους

Α Ο Ζευγολατιού--Παννεμεατικός



 Αποτέλεσμα εικόνας για Πισιμίσης

Την ομάδα του Α Ο Ζευγολατιού την γνώρισα όταν υπηρετούσε τον αθλητισμό  κατά τον πιο όμορφο τρόπο Ο ένας ήταν ο Νίκος Ραχανιώτης που δεν μπορώ να καταλάβω πως συνεργάζεται με τον Μιχάλη Τσιχριτζή  που όσο και να τους προεκτείνεις πουθενά δεν θα βρεις κάπου να συναντιούνται.
Και επί ημερών Νίκου Ταμία στην θέση του ταμία έχουν γίνει ανεπίτρεπτα πράγματα. Τα οποία και έχω δημοσιεύσει για να τον βοηθήσω  Μαζί με το Νίκο γνώρισα και έναν άλλο που ήταν και αυτός φίλος με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Από τότε μέχρι σήμερα η ομάδα πέρασε όχι από σαράντα κύματα αλλά από αναρίθμητα Ο Βιομήχανος Πισιμίσης ανέλαβε την προεδρία της ομάδας και σάρωσε όλους τους τίτλους  Και όχι γιατί είχε ομάδα αλλά είχε μυαλό Ως έξυπνος Αρκάς έβγαλε τον άλλο έξυπνο Αρκάδα πρόεδρο της ένωσης και η λεωφόρος των τίτλων άνοιξε και ο σκηνοθετημένος

Και έμεινε μέσα στο ψηφοδέλτιο για να κάνει καλύτερη δουλειά/


Και είχε και την θρασύτητα ο κυρ Μιχάλης  να πει αυτό το ιστορικό

Και όλα αυτά τα έκανε όχι για να πάρει τίτλους το Ζευγολατιό αλλά η αφεντιά του που αναπληρωματικός περιφερειακός σύμβουλος  να γίνει στις εκλογές του 2014 τρίτος και το 2019 να σαρώσει. Τώρα την ομάδα δεν  την γνωρίζει και ο μόνος που νοιάζεται για την ομάδα είναι Μαναβης που τον καταψηφίσατε ως υποψήφιο Δήμαρχο. Που αν δεν ήταν αυτός θα ήταν ανάμνηση ο ιστορικός Α Ο Ζ.
Και αντίπαλος  είναι ο Παννεμεατικός μια άλλη πονεμένη ιστορία.Την ποδοσφαιρική ομάδα της πανέμορφης Νεμέας την έχω παρακολουθήσει να αγωνίζεται στην έδρα της Και έβγαλα το συμπέρασμα ότι ακολουθούν την νοοτροπία Κάψε μου αγά μου αλλά να με αλείψεις  λάδι. 
Αν δεν κάνετε την επανάσταση σας σταματήστε το ποδόσφαιρο γιατί πρέπει να πιστέψετε ότι η Νεμέα δεν αποτελεί επαρχία της Κορίνθου.