Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Πονοκεφαλιάζει ο Ανδρέας Ντούλης αφού και οι τέσσερις ομάδες συνδέονται με την Μεγάλη Πύλη


Αστέρας Δερβενίου--Πέλοπας Κιάτου


Είναι ένας αγώνας  που ο διαιτητής θα παίξει καθοριστικό ρόλο Η ομάδα του Δερβενίου στα φιλικά
είχε καλή απόδοση Αλλά από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε τις συγγενικές ρίζες που έχει ο κ. Τάκης ο κοινός συκοφάντης με την ομάδα που ήταν κάποτε πρόεδρος και έχει κάνει τόσα πολλά που ευνόησε τον Πέλοπα και δυσφήμισαν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο Και τον χαρακτηρίζω τον κ. Τάκη κοινό συκοφάντη μαζί με τον αναπληρωματικό ταμία γιατί μπροστά στον τηλεοπτικό φακό με χαρακτήρισαν ψεύτη και υβριστή και ακόμα περιμένω να το αποδείξουν

Θύελλα Κ Διμηνιού --Σαρωνικός Γαλατακίου



Εδώ τα πράγματα μπερδεύονται αφού δυο ομάδες  που συναντιούνται έχουν συγγενικούς δεσμούς με την οδό Νοταρά 48 και τα πράματα γίνονται δύσκολα για τον αδέκαστο Ανδρέα Ντούλη.
Η Θύελλα του Κάτω Διμηνιού οφείλει την προαγωγή του στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Λουτρακίου. Και τώρα την δύναμη στην Μεγάλη Πύλη ( Νοταρά 48 ) την χρωστά στον δώδεκα χρόνια Γενικό Γραμματέα της ένωσης Και από την άλλη ο Σαρωνικός Γαλατακίου που έχει προπονητή  τον Γεράσιμο Μαργέτη αδελφό του διαδόχου στην προεδρία της ένωσης ( κανένας δεν έχασε υποσχόμενος και έχει πείρα μεγάλη ο κυρ Μιχάλης )  Ανδρέα σε λυπάμαι.