Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτό είναι το Κορινθιακό ποδόσφαιρο να χρησιμοποιούνται χαρακτηρισμοί προσβλητικοί και κανένας δεν επαναστατεί

Όταν Σταύρο Μπινιάρη κρίνεις και μάλιστα τόσο ακραία έναν συνάδελφός σου και αόριστα ο Νικηφόρος θα σε απαντήσει συγκεκριμένα γιατί έτσι έχω μάθει 


                                  

Γράφει ο Σταύρος Μπινιάρης
Κ. Μπάμπη, με το ηλίθιο χαμόγελο που τρέχουν σάλια, όταν μιλάς ...Σταματώ εδώ προς το Παρόν...Αν ξανά ενοχλήσεις, θα ΕΝΟΧΛΗΘΕΙΣ! 


Σχολιάζει ο Νικηφόρος 



Ηλίθιος είναι αυτός που χαρακτηρίζεται από μειωμένη διανοητική ικανότητα
Σαλιάρης σημαίνει αυτός που του τρέχουν τα σάλια από το στόμα και δεν μπορείς να τα ελέγξεις
Ενοχλώ σημαίνει ότι προκαλώ  δυσφορία ή δυσαρέσκεια σε κάποιον διαταράσσω την ψυχική του ηρεμία.
Επειδή από μικρός έμαθα να γράφω πάντα με στοιχεία ο Σταύρος Μπινιάρης αναφέρεται στον Μπάμπη Πάτρα που είναι συνάδελφος του γυμναστής. Ποτέ δεν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω έναν συνάνθρωπό μου ηλίθιο ότι και να μου έκανε Αλλά και το δεύτερο χαρακτηρισμό που δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο των σάλιων του δεν είναι και μικρότερος μειωτικός   χαρακτηρισμός
Οι μάγκες Σταύρο Μπινιάρη γράφουν που σ ενόχλησε ο Μπάμπης Πάτρας για να μπορέσουμε να το κρίνουμε. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να πετά λάσπη χωρίς ευθύνες.
Και εσύ Σταύρο Μπινιάρη σε κάποιο αγώνα μεταξύ Κορίνθου 06 και του Π Α Σ Κόρινθο έκανες κοινή εμφάνιση με τον προπονητή του Π Α Σ που τόσα είχα πάθει επειδή υποστήριζα την Κόρινθο 06 ομάδα που προπονούσες. Και τα καλά λόγια που έγραφα ήταν γιατί η ένωσης σας αδικούσε Και συμφώνησες ότι την αντιπαλότητα την δημιουργεί ο τύπος. Και ο μόνος που έγραφα γι αυτά που γίνονται σε βάρος της ομάδος σου ήμουνα εγώ. Επομένως την αντιπαλότητα την Δημιουργεί ο Νικηφόρος Και όλα αυτά έγιναν πριν από τον αγώνα  για να σας κοιμίσουν Και ενώ είχατε ομάδα κλάσεις ανώτερη ισοφαρίσατε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.