Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Το έργο των Νεκροθαφτών του Κορινθιακού ποδοσφαίρου

Διαλύθηκε το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας στην Κορινθία 
Ενώ την ποδοσφαιρική περίοδο 2018 -- 2019 το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας ήταν σε δυο
ομίλους ο πρώτος με 9 ομάδες και ο δεύτερος με 10 Και την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 μας παρουσιάζεται ένας όμιλος και με ομάδες που ήταν τυπικά παρούσες στο πρωτάθλημα και μια τρομερά επικίνδυνη που αποχώρησε μετά από επεισόδια και αποτελεί  μια από τις ένδεκα του ομίλου Και είναι ο Α Ο Λεχαίου που κατά την γνώμη μου δεν έπρεπε να γίνει  αποδεκτή.
Και ερχόμαστε στην ομάδα της Λυκοποριάς που κατέχει παγκόσμιο ρεκόρ Αφού μετά την λήξη του πρωταθλήματος οι βαθμοί που συγκέντρωσε ήταν μηδέν Αλλά έχει μπάρμπα στην οδό Νοταρά. 
Και ακολουθεί η ομάδα του ΑΠΕΣΣΑ που έχει μηδενισμούς Και μια ομάδα με μηδενισμούς δεν μπορεί να συμμετέχει σε πρωταθλήματα. Έχουμε την ομάδα της Αναγέννησης Κιάτου Που κάποτε ήταν πολύ καλή ομάδα και είχε να παρουσιάσει και ένα ποδοσφαιριστή τον Βασίλη Παγώνη που κατά την γνώμη ήταν ένα ηθικό στοιχείο στο χώρο του ποδοσφαίρου. 
Και η ομάδα του Ποσειδώνα Κ Βρύσης και αυτή έχει ένα μηδενισμό και έχει μαζέψει βαθμούς από τους μηδενισμούς των  άλλων ομάδων Με αυτές τις προϋποθέσεις δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι ήταν μια ομάδα που μετρούσε Και έτσι έχουμε πέντε ομάδες που ήταν ανύπαρκτες ή σχεδόν ανύπαρκτες. Αυτός είναι ο μοναδικός όμιλος των ένδεκα ομάδων που οι μισές κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο ήταν ωσεί  παρούσες.