Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Το παραγάδι του Νικηφόρου



Έγινε η κλήρωσης  του Κυπέλλου Κορινθίας και την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε και ο πρώτος αγώνας μεταξύ του Ατρόμητου Χιλιομοδίου και της Κόρινθος 06. Από την κλήρωση απείχαν τα εννέα σωματεία της τρίτης κατηγορίας και μόνο ο ΑΠΕΣΣΑΣ και η Λυκοποριά δήλωσαν συμμετοχή.Και μετά από όλα αυτά μας ξεφύτρωσε το Σπαθοβούνι. Το δικό μου ερώτημα είναι απλό. Μετά τις κληρώσεις που ΄έγιναν μπορούσε να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα το Σπαθοβούνι; Είμαστε βέβαιοι ότι κανένας δεν θα μας απαντήσει αλλά για την τιμή της νομιμότητας κάνουμε την ερώτηση.

Πληροφορούμαι ότι δυο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ομάδας της Κορίνθου το έβαλαν στα πόδια. μόλις διαπίστωσαν την "διοικητική " κατάσταση που επικρατούσε στο σωματείο. Δεν γνώριζαν αλλά ήταν υποχρεωμένοι να ρωτήσουν. Αφού ρωτώντας πας στην πόλη. Αυτοί πίστεψαν στα ωραία λόγια τα μεγάλα. Και όταν κατάλαβαν ότι ήταν ψεύτικα ακόμα τρέχουν.

Το περασμένο Σαββάτο στο Θώδειο Στάδιο έγινε ο φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Α Ο Λουτράκι και του Ατρόμητου  Χιλιομοδίου Το πρώτο ημιχρόνιο που έπαιξαν οι βασικοί παίκτες της ομάδας το αποτέλεσμα ήταν 1-0 υπέρ του Α Ο Λ. Στο δε΄θτερο ημιχρόνιο που έπαιξαν οι προερχόμενοι από την Ακαδημία οι λιγοστοί φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο. Αφού σ ένα ημιχρόνιο μπήκαν 6 τέρματα Τέσσερα του Α Ο Λ και δυο από τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.