Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Η επιτροπή που θα ορίζει τους δικαστές των αγώνων στους αγωνιστικούς χώρους μπάζει από παντού.

Η οδός Νοταρά 48 διοικεί την Κορνθιακή διαιτησία εκτός ελαχίστων  εξαιρέσεων που δεν έχουν καμία τύχη να ανέβουν τα σκαλιά της ιεραρχίας στο χώρο της διαιτησίας 



ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΚΡΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΚΑΛΛΙΟΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο Νικηφόρος Σχολιάζει 


Στο ποδόσφαιρο αν ο διαιτητής δεν θέλει άσπρη μέρα όσο και να προσπαθήσεις δεν μπορεί να θυμηθείς Τρανό παράδειγμα η Κόρινθος 06 που είχε την τιμή να αδικηθεί από αξιολογημένους διαιτητές του ύψους ενός Νεοφυτιάδη που με αυτά που έκανε σε βάρος του κανονισμού και της Κορίνθου 06 έπρεπε να ντρέπεται να περνά έξω από γήπεδο ποδοσφαιρικό.
Βέβαια και ο Κωνσταντόπουλος μαζί με τον Μπετσόγλου προκλητικά στέρησαν την Κόρινθο 06 έναν τίτλο που στον αγώνα Π Α Σ Κόρινθος -- Κόρινθος 06 το μόνο που δεν έκαναν δεν σκόραραν 
Βέβαια έχουμε τον Χιλιομοδιότη εκδοραία Λευτέρη Καλαρά που όλες οι ομάδες αγωνιούν να μη την ορίσει  η κατευθυνόμενη από την Οδό Νοταρά 48 επιτροπή να τους διαιτητεύσει. Φίλος του Λουδοβίκου 14 ο εκδοραίας που είχε την σπάνια ευκαιρία  να παρακολουθήσουν αγκαλιά τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος από τις θέσεις των επισήμων  του ΟΑΚΑ Η επιτροπή ορισμού διαιτητών που έχει την ίδια νοοτροπία ( αφού εντολές παίρνει από την οδό Νοταρά 48 ) δεν στέλνει παρατηρητή διαιτησίας στην Νεμέα και στο Πετρί γιατί κανένας δεν μένει εκεί Και επομένως  το δεκαπεντάρι να μη φεύγει όλο στην βενζίνη. Τώρα οι δυο επώνυμοι της επιτροπής Ντούλης --Γκρούτσης  έχουν δώσει  εξετάσεις και απορρίφθηκαν Και ο Γκρούτσης είναι παράνομος στο χώρο της διαιτησίας γιατί ένα φεγγάρι ήταν γενικός αρχηγός του Π Α Σ Κόρινθος. Που το είχε σε επιβεβαιώσει  συνέντευξη που είχε δώσει  ο επαναστάτης προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας που πήρε τα κεφάλια παικτών που είχαν την ατυχία να αναδείξουν την ομάδα τους πρωταθλήτρια. 
Αυτά συμβαίνουν στην Κορινθία που το ποδόσφαιρο το διοικεί ο αναπληρωτής πρόεδρος της οδού Νοταρά 48 κ. Γ@Μ@Ω.Και στην ποδοσφαιρική περίοδο 2019- 2020 δεν θα έχει η επιτροπή να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη Μπινιάρη αλλά τον ...Ρίνγκο τον αχάριστο.