Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Παράγοντες του ποδοσφαίρου της Κορινθίας από το Δερβένι και το Πετρί ελάτε στην Κόρινθο για να μάθετε τις αλλαγές που έγιναν στο κανονισμό του ποδοσφαίρου. Αυτούς ψηφίζετε !!!

Δεν περιμένω από τον παράνομο ευρισκόμενο στο χώρο της Διαιτησίας Δημήτρη Γκρούτση ( και
ιδίως μετά την σκηνοθετημένη απόπειρα που υπάρχει και ο φόβος ή τρόμος ) να κάνει κάτι το θετικό για την Κορινθιακή Διαιτησία.
Την Κυριακή 22 - 9 -2019 και στις 11 η ώρα καλεί τους διαιτητές και παράγοντες για να τους γνωρίσει τις  αλλαγές που έγιναν στο κανονισμό. Θα ξεκινήσει ο παράγοντας από το Δερβένι ή από το Πετρί για να ακούσει τις αλλαγές Όταν εσείς δεν βάζετε παρατηρητή διαιτησίας στο Πετρί και την Νεμέα επειδή δεν υπάρχει εκεί κανένας δικός σας και είναι υποχρεωμένος να ξοδέψει όλο το δεκαπεντάρι και δεν θα μείνει τίποτα για τα μικροέξοδα .
Για να μάθουν οι φίλαθλοι και οι ποδοσφαιριστές τις αλλαγές πρέπει να πας στο χωριό τους και εκεί να τους διδάξεις. Αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις. Γιατί να αγαπά ο παράνομος ευρισκόμενος στο χώρο της διαιτησίας Δημήτρης Γκρούτσης αφού έπαψε να εισπράττει από την πρωτεύουσα.  Άλλο να βάζεις 15 ευρώ και να πηγαίνεις στον Συνοικισμό και άλλο να πηγαίνεις στη Θεσσαλονίκη να ζεσταίνεσαι με 500 ευρώ και όλα πληρωμένα. Και αυτά τα έχει ζήσει ο κ. αντιπρόεδρος και δεν μπορεί να τα ξεχάσει.