Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Οι καλοί διαιτητές της Κορινθία

     Οι διαιτητές της Κορινθίας που παρουσιάζω με την πένα μου υπό τύπου  μικροφώνου μήπως και μ ακούσει κανένας και δεν  γελοιοποιηθεί  ο θεσμός της διαιτησίας         

                                         Αποτέλεσμα εικόνας για Δημοσιογραφία

Οι καλοί διαιτητές μη αξιολογημένοι 


Μπεκιάρης Συγκεντρώνει τα πάντα  Φοιτητής  που σημαίνει είναι μορφωμένος Σωματικά προσόντα κομμένα και ραμμένα επάνω του για να τα χαρακτηρίσει κάποιος ιδανικά για διαιτητή. Και πάνω απ όλα γυμνασμένος. Αλλά έχει ένα πολύ μεγάλο ελάττωμα Είναι αξιοπρεπής. Και αυτό δεν το δικαιολογεί η μεγάλη Πύλη ( Νοταρά 48) Ναι με διαιτητές σαν το Μπεκιάρη θα μπορούμε να επαναφέρουμε κ. Υπουργέ τις οικογένειες στα γήπεδα. Αλλά για να προχωρήσουν πρέπει να δώσουν σημεία υποταγής. Και οι ικανοί φεύγουν από την διαιτησία με το κεφάλι ψηλά και μένουν ... οι προσκυνημένοι.

Κέκερης Τον είδα για πρώτη φορά να διαιτητεύει αγώνα κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο μεταξύ των ομάδων  Αγίων Θεοδώρων και Κόρινθος 06. Έχω δει τις μεγαλύτερες σφυρίχτρες της Ευρώπης  Και ομολογώ ότι ο Κέκερης με εντυπωσίασε και αμέσως τον χαρακτήρισα Άγγλο διαιτητή. Γιατί ήταν ίδιος και στους είκοσι δυο ποδοσφαιριστές. Και τα σφυρίγματα του πεντακάθαρα. Και αυτός ο  διαιτητής κ. Αυγενάκη δεν διαιτήτευσε ούτε έναν αγώνα εθνικής κατηγορίας. Να γιατί μαζί μας γελάνε και τα τσιμέντα των εξεδρών κ. υπουργέ.