Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Ο Ιβάν Σαββίδης ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ τα μπέρδεψε τα πράγματα.

Ο άνθρωπος νομίζει ότι επειδή βάζει χρήματα θα τον σεβαστεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ που είναι θρησκεία και αποτελεί τον δωδέκατο παίκτη κατά δήλωση του. . Εδώ κ. Σαββίδη οι φίλαθλοι αποδοκίμασαν έναν Γουλανδρή  και θα σεβαστούν την αφεντιά σου;
Θυμόσαστε κάτι δηλώσεις που είχαν κάνει τα αφεντικά του Αστέρα της Τρίπολης  για τους διαιτητές του τελικού του κυπέλλου;  Και όμως βρίσκονται και αυτοί στους καταλόγους που θα διευθύνουν  τους αγώνες του πρωταθλήματος της ποδοσφαιρικής  περιόδου 2013 – 2014  και ο υπεύθυνος αυτός που τους όρισε στο πόστο του.
Τι θα σας κάνουν οι φίλαθλοι κ. Σαββίδη όταν το άξιο τέκνο της Κορινθίας ο Γιώργος Δούρος  σας στείλει στην Τούμπα τους επίορκους της Ελληνικής διαιτησίας  αξιότιμους κυρίους Αθανάσιο Γιάχο και Σταύρο Τριτσώνη να αποδώσουν δικαιοσύνη στον αγώνα της ομάδας σας με τον Ολυμπιακό;
Και αναφέρομαι  συγκεκριμένα στο γήπεδο το δικό σας γιατί εκεί οι δυο διαιτητές που ρεζίλεψαν την έννοια της δικαιοσύνης θημυθούνε αυτά που έκαναν στον τελικό και τα επαναλάβουν θα γκρεμιστεί η εξέδρα του γηπέδου σας .
Θα τιμωρηθεί η έδρα σας και η ζημία σας θα είναι τεράστια.
Και  ενώ στον τελικό οι ιδιοκτήτες του Αστέρα ξεσπάθωσαν δεν είδαμε καμία δήλωση τους που οι σφαγείς της ομάδας τους και πάλι καλούνται να αποδώσουν δικαιοσύνη.
Και εδώ έχουμε  το μοίρασμα του Καραγκιόζη . Που ήταν κάποτε να μοιράσει  δέκα τάλιρα και έλεγε ένα δικό μου  ένα δικό σου και ένα δικό μου. Στα τρία έπαιρνε τα δυο Στο τέλος περίσσεψε ένα και τότε ο Καραγκιόζης είπε και αυτό δικό μου για τον κόπο μου που έκανα να τα μοιράσω. Και ο Καραγκιόζης πήρε επτά τάλιρα και ο άλλος τρία και έφυγε και ευχαριστημένος.
Το ίδιο συμβαίνει και με τα αφεντικά του Αστέρα που το έπαιξαν λεβέντες μεν αλλά τώρα σιωπούν. Γιατί κάποτε έπρεπε να υποβιβαστούν και κρατήθηκαν στην πρώτη εθνική κατηγορία.Και δεν πρέπει να είμαστε αγνώμονες στους ευεργέτες μας. 
Γι’ αυτό κ. Σαββίδη μη μπερδεύετε την Θρησκεία με το ποδόσφαιρο γιατί δεν έχει καμία σχέση.
Και να μη ξεχνάτε στην Ελλάδα κάποιοι μπορεί να ξεσπαθώνουν αλλά δεν φτάνουν μέχρι το τέλος γιατί υπάρχει κάποιο χαλί που ο δυνατός μπορεί να το τραβήξει και να πέσουν.
Δεν κοιτάτε κ. Σαββίδη μας η πολιτική μας ηγεσία κάνει ότι δεν καταλαβαίνει απολύτως τίποτα; Αυτό δεν σας διδάσκει τίποτα.
Και για να είμαι δίκαιος αυτά που γίνονται τώρα και ευνοούν τον Ολυμπιακό γινόντουσαν κάποτε με δυνατό τον Παναθηναϊκό.
Οι φίλαθλοι αυτά τα γνωρίζουν και γι΄ αυτό βλέπετε ένας αγώνας του πρωταθλήματος της Β εθνικής κατηγορίας στο πρωτάθλημα της Αγγλίας κόβει περισσότερα εισιτήρια από όλους τους αγώνες μιας αγωνιστικής στο δικό μας πρωτάθλημα

 Και σας ερωτώ κ. Σαββίδη πηγαίνετε να δείτε ένα κινηματογραφικό αστυνομικό έργο όταν γνωρίζετε το τέλος;