Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Η παράταξης Νέα Πορεία που διεκδικεί να διοικήσει την Ε Π Σ Κορινθίας κοιμάται τον ύπνο του Δικαίου





Μετά την  εκδίκαση  των προσωρινών μέτρων και το απαγορευτικό από πλευράς δικαιοσύνης για την διοίκηση του κ. Τσιχριτζή να πράττει το παραμικρό έβγαλε  την παρακάτω ανακοίνωση και την οποία και ανάρτησε στην ιστοσελίδα της ένωσης όλως παράνομα

Γράφει λοιπόν η ανακοίνωσης της παράταξης Αναγέννησης που δεν έχει καμία σχέση με την διοίκηση της ένωσης με απόφαση της δικαιοσύνης

ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
   Στις 19 Ιουλίου 2013, στο πρωτοδικείο Κορίνθου συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν από την παράταξη Λαμπρινού, κατά το επικουρικό μέρος του αιτήματος και όχι την ουσία που αφορά την αγωγή κατά του κύρους των πρώτων εκλογών της Ε.Π.Σ.Κορινθίας που έγιναν την 1η Ιουλίου 2013. Το αίτημα αυτό είναι η απέλπιδα προσπάθεια της παράταξης Λαμπρινού που αδυνατεί να παραδεχτεί την πεντακάθαρη επικράτηση της Αναγέννησης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου κατά τις επαναληπτικές εκλογές της 8ης Ιουλίου. Στόχο δε έχει να προκαλέσει δυσλειτουργία στη ΕΠΣ Κορινθίας μέχρι την εκδίκαση της αγωγής.
 Το δικαστήριο σε καμμία περίπτωση δεν ασχολήθηκε με τα άκυρα ψηφοδέλτια και πολύ περισσότερο, δεν έκρινε παράνομη την ακύρωση των 2 ψηφοδελτίων της πρώτης εκλογής, όπως έντεχνα διαδίδει η πλευρά της Νέας Πορείας, Τα άκυρα αυτά ψηφοδέλτια, προφανώς αποτέλεσμά των πιέσεων που δέχτηκαν σωματεία κατά την προεκλογική περίοδο,  διαμόρφωσαν το ισόπαλο 33-33 κατά την πρώτη εκλογική αναμέτρηση και έδωσαν την άνετη επικράτηση με 38-31 στον Μιχάλη Τσιχριτζή, στην επαναληπτική εκλογική μάχη.  Επίσης η ακυρότητα των ψηφοδελτίων είναι πασιφανής και η τεκμηρίωση της απόφασης από την δικαστική αντιπρόσωπο είναι τέτοια, που δεν δίνει την παραμικρή ελπίδα στην παράταξη Λαμπρινού κατά την εκδίκαση της υπόθεσης κατά το κύριο μέρος του αιτήματος.
Το δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή διαταγή σύμφωνα με την οποία η διοίκηση του κ. Τσιχριτζή που επανεξελέγη στην επαναληπτική εκλογική αναμέτρηση, δεν θα μπορεί να παίρνει διοικητικές αποφάσεις μέχρι την 25η Ιουλίου, οπότε και θα εκδικαστεί η κύρια αγωγή.
  
Σχολιασμός Νικηφόρου

Άφησα την απαράδεκτη αυτή ανακοίνωση που είναι πέρα για πέρα παράνομη να έχει είκοσι πέντε (25) μέρες  αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ένωσης  που δεν πρέπει να πλησιάζει κανένας σύμφωνα και με τις δυο δικαστικές αποφάσεις.
Και κανένας από την Νέα πορεία δεν τόλμησε να  σχολιάσει ή ακόμα και να καταγγείλει στις αρμόδιες δικαστικές αρχές αυτή την ανακοίνωση που έχει μέσα χαρακτηρισμούς απαράδεκτους  Όπως «Το αίτημα αυτό είναι η απέλπιδα προσπάθεια της παράταξης Λαμπρινού που αδυνατεί να παραδεχτεί την πεντακάθαρη επικράτηση της Αναγέννησης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου κατά τις επαναληπτικές εκλογές της 8ης Ιουλίου."
Και συνεχίζει «…Επίσης η ακυρότητα των ψηφοδελτίων είναι πασιφανής και η τεκμηρίωση της απόφασης από την δικαστική αντιπρόσωπο είναι τέτοια, που δεν δίνει την παραμικρή ελπίδα στην παράταξη Λαμπρινού κατά την εκδίκαση της υπόθεσης κατά το κύριο μέρος του αιτήματος.»
Εδώ βγάζει και απόφαση
και δηλητηριάζει τα σωματεία με αυτό το συκοφαντικό "Στόχο δε έχει να προκαλέσει δυσλειτουργία στη ΕΠΣ Κορινθίας μέχρι την εκδίκαση της αγωγής."
Και οι πρωταγωνιστές  της Νέας Πορείας που νομίζουν αυτοί μόνο πάλεψαν  πιστεύουν ότι οι αγώνες γίνονται με κουτσομπολιά  που σημαίνει ψιθύρους  για να μη γίνουμε και κακοί στους …αντιπάλους μας. Ευτυχώς για όλους αυτούς υπήρχε ο Νικηφόρος που έδινε τον αγώνα  της ενημέρωσης των σωματείων. Και από τότε που σταμάτησα να ενημερώνω άκρα του τάφου σιωπή  στην ποδοσφαιρική  Κορινθία επικρατεί από πλευράς Νέας Πορείας.
Αυτός ήταν ο δικός μου ρόλος  που κάποιοι στο ψιθυριστό  πήγαν να μειώσουν . Και με αυτό το παράδειγμα  της ανακοίνωσης της παράνομης που κανένας δεν νοιάστηκε να κατέβει αποδεικνύω την τεράστια προσφορά μου. Περιμένω όμως την απόφαση του Δικαστηρίου για να γράψω  και ονόματα των ψιθυριστών. Γιατί έμαθα στη ζωή μου να τελειώνω τις υποθέσεις που με αφορούν.
Και δικαιώνομαι πάντα γιατί έχω δίπλα μου  τον Χριστό που έχει ευλογήσει  την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη.
Και δεν είναι εύκολο οι ψιθυριστές να τα βάλουν  με ένα  οπαδό του Νίκου Καζαντζάκη  «  … δεν ελπίζω τίποτα δεν φοβάμαι τίποτα . Είμαι Λεύτερος.