Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Έτσι τους μάθατε να συμπεριφέρονται

Όταν Κώστα Λογοθέτη ο αξιότιμος κ. Αντώνης Στεριώτης μπήκε μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου  και τα έκανε όλα άνω κάτω κανένας δεν τόλμησε να του πει μια λέξη από τους εκεί παρευρισκομένους  ούτε να γράψει  μια κουβέντα.
Μόνο ένας ιδεολόγος της αλήθειας τόλμησε και έγραψε αυτό το πρωτοσέλιδο  στην εφημερίδα του 
Και αυτός ήμουνα εγώ που σήκωσα την σημαία της αξιοπρέπειας που λυπάμαι που το λέω αλλά μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου  στην εκκλησία  του Δήμου ο κ. Αντώνης Στεριώτης προσπάθησε να τρομοκρατήσει ακόμα και τα ντουβάρια . Και το πέτυχε. Και μόνο εγώ αντιστάθηκα με αυτό το πρωτοσέλιδο που δημοσιεύτηκε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007
Και συνεχίζω την την επόμενη  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2007 ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΈΛΙΔΟ
Και αυτό το πρωτοσέλιδο  το συνοδεύει το παρακάτω σχόλιο 
Όλοι αυτοί που βρεθήκανε στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και ιδίως αυτοί που βρεθήκανε να κάθονται στα έδρανα του λαού θα αισθανθήκανε πολύ άσκημα γιατί από την μια παρακολουθούσανε έναν γραβατοφορεμένο κύριο που καθαρά παρατηρούσες ότι μέσα του έβλεπες τα νεύρα του είχαν γίνει σύρματα .
Και ότι το αίμα του μέσα στις φλέβες του δεν κυκλοφορούσε αφού τα συμφέροντα τα τεράστια του το είχανε παγώσει. Και οι λέξεις που βγαίνανε από το στόμα του δεν είχαν λογική μα ούτε και φρονιμάδα
Και ο λαός μας ο προδομένος γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον όταν ραπίζεις τον ηγέτη του το δέχεται στο πολλαπλάσιο στο δικό του πρόσωπο έστω και αν τον τοπικό ή τον εθνικό ηγέτη του δεν τον έχει ψηφίσει ή δεν τον έχει αναγνωρίσει ποτέ και για τίποτα.
Μα πρέπει να τον ακολουθήσει γιατί είναι ο ηγέτης του έστω και χωρίς τη δική του αναγνώριση»
Αυτά έγραφα όταν όλοι οι άλλοι σιωπούσαν . Και τώρα έρχονται κάποιοι όψιμοι αγωνιστές να τα βάλουν με τον Κώστα Λογοθέτη.
Όταν ο αξιότιμος κ. Στεριώτης Αντώνιος απειλούσε μέσα στην εκκλησία του Δήμου ότι θα κόψει τα ΧΈΡΙΑ όποιου τολμήσει να κάνει κακό στο δήμο. Βέβαια  αυτή την ελευθερία της σκέψης την πλήρωσα πολύ ακριβά γιατί το κατεστημένο ποτέ δεν ξεχνά και είναι πολύ καλά οργανωμένο. Αλλά οφείλουν πολλά στη γυναίκα μου που δείλιασε την τελευταία στιγμή και δεν με άφησε να πάω φυλακή μετά την καταδίκη σε οκτώ μήνες φυλακή από τον κ. Μάνο Μαυρογόνατο  γιατί τον δυσφήμισα. Και όλως παραδόξως όταν εκδικάστηκε η έφεσης μου στο εφετείο Ναυπλίου το αδίκημα μου είχε παραγραφή.
Μα στη δίκη που θα γίνει που αυτή παραγράφεται μετά από 18 χρόνια αφού έχει χαρακτηριστεί κακούργημα  όλα θα βγουν στη σκηνή. και τότε θα φανούν οι πρωταγωνιστές και ποιοι κρύβονται πίσω από αυτούς. 

Δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη 

Ο αείμνηστος πατέρας μου μου έλεγε να προσέχω αυτόν που σε χαιρετά έντονα χτυπώντας στην πλάτη. Πολύ γρήγορα ο χαιρετισμός αυτός θα γίνει φάπα γιατί ο άνθρωπος δεν γνωρίζει που πρέπει να σταματήσει. .Έτσι και οι υπάλληλοι του καζίνο που είναι ταυτόγχρονα και του δήμου μπερδεύουν τα πράγματα και τον Δήμαρχο και τους συμβούλους νόμισαν ότι είναι βοηθητικό προσωπικό.
Και δυστυχώς μας θεωρούσαν και ακόμα μας θεωρούν ραγιάδες μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Και αυτό είναι φυσιολογικό γιατί έτσι τους έχουμε μάθει. 
Σήκωσες το λάβαρο της επανάστασης και καλά έκανες. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα μείνεις μόνος. Γιατί τους κανόνες στη ζωή τους βάζει αυτός που έχει το χρυσό. 
Σου εύχομαι εσύ να βγεις νικητής γιατί εμείς οι άλλοι μπορεί να αγωνιζόμαστε αλλά κανένας δυνατός δεν μας λαμβάνει υπόψη του και θα υλοποιηθούν επάνω μας τα λόγια του Γιάννη Μηλιώκα. 

Να δεις που κάποτε
Θα μας πούνε και μαλάκες
Να δεις που κάποτε
Θα μας πούνε και χαζούς