Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Γνωρίζετε ότι υπουργός αθλητισμού είναι ο Γιάννης Αδριανός; Γιατί ο ίδιος δεν το ξέρει

Στην Ελλάδα στη χώρα των θαυμάτων  ο υπουργός του αθλητισμού δεν είναι ούτε καν για τυπικούς λόγους. Και θα σας θέσω ένα ερώτημα που είναι πολύ απλό και είμαι βέβαιος ότι όλοι θα απαντήσουν χωρίς καμία καθυστέρηση
Αν τον πρωθυπουργό τον πάρουν στο τηλέφωνο ταυτόχρονα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Αδριανός  σε ποιόν θα απαντήσει πρώτα ο κ. Σαμαράς ; Μα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού που έχει πίσω του λαό αμέτρητο και αυτοί ψηφίζουν και οι πολιτικοί τα προσέχουν αυτά γιατί αυτή είναι η πελατεία τους Και όμως και ο υπουργός και αυτός συμφωνεί ότι πρόεδρος του Ολυμπιακού προηγείται του ιδίου και του παραχωρεί τη θέση του .







Και για τον λόγο αυτό δεν μπορεί να επαναστατήσει όταν η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας επανέφερε και πάλι στους καταλόγους τους δυο επίορκους διαιτητές τον κ. Θανάση Γιάχο και κ. Σταύρο  Τριτσώνη που γελοιοποίησαν κάθε έννοια αθλητικής δικαιοσύνης στο τελικό του κυπέλλου. Και η φωτογραφία αυτή απεικονίζει την στιγμή που διαπράττεται το διαιτητικό έγκλημα. Πριν από μερικά δευτερόλεπτα ένας παίκτης του Αστέρα με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο μέρος του τέρματος που δεν υπάρχει τερματοφύλακα. Και ο εκεί ευρισκόμενος παίκτης του Ολυμπιακού Μανιάτης αποκρούει με το χέρι και βγάζει την μπάλα κόρνερ. Αν και ο διαιτητής είναι πολύ κοντά στην φάση ζητά την γνώμη του κ. Τριτσώνης που σύμφωνα με το νέο μέτρο της ΟΥΕΦΑ είναι δίπλα στο ένα τέρμα. Και ο κ. Τριτσώνης αποφαίνεται ότι είναι κόρνερ. Ενώ σύμφωνα με τον κανονισμό πέναλτι και αποβολή του Μανιάτη.  





Ενώ ήταν φίλοι και ο κ. Γιώργος Δούρος οφείλε πολλά στον Κύρο Βασάρα  κάποιος έπρεπε να του πει ότι έφτασε η ώρα του άξιο τέκνου της Κορινθίας για να δείξει πόσο πιστός μπορεί να γίνει . Αλλά όμως ο Βασάρας μπορεί στην Ελλάδα να είδε πόρτα πλην όμως στην Ευρώπη συνεχίζει να αποτελεί διαιτητικό κεφάλαιο ακατάλληλο όμως για την άρχουσα τάξη του ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Γιατί μετά από είκοσι χρόνια όλοι θα έχουν ξεχάσει τα αίσχη που έγιναν στον τελικό της ντροπής  και θα λένε ότι την ποδοσφαιρική περίοδο 2012- 2013 ο Ολυμπιακός πήρε και πρωτάθλημα και κύπελλο. 

Και δικαιολογημένα  μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ότι  μετά τον διορισμό του Γιώργου Δούρου στην ΚΕΔ έχουμε από πλευράς του  Νίκου Αλέφαντου την σιωπή των αμνών. 

Κύριε Υπουργέ του αθλητισμού. 

Στην κάρτα σας εύχεστε καλά ανάσταση Και εμείς ζητάμε τον μήνα Αύγουστο καλή ανάσταση στο ποδόσφαιρο μας . Και αυτό μπορεί να γίνει αν κατορθώστε και στείλετε τον κ. Δούρο
και τους κυρίους Γιάχο και Τριτσώνη στα σπίτια τους Αν δεν το κατορθώστε τότε δεν βλέπω τον λόγο γιατί να παραμένετε στη θέση του Υπουργού.