Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Η δίκη στο Σκάι ανέδειξε δυο γερά ποτήρια

Και είχαμε καθίσει μπροστά στην τηλεόραση  και περιμέναμε την έναρξη των δικών στο Σκάι που ομολογώ ορισμένες φορές είναι πολύ αποκαλυπτικές .Αλλά όμως κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι μια αθλητική εκπομπή θα έβγαζε στη φόρα δυο γερά ποτήρια . Και για τον λόγο αυτόν βρήκα τον ωραιότερο θεατρικό και κινηματογραφικό μεθυσμένο τον Ορέστη Μακρή για να απεικονίσω τα δυο τεράστια θέματα.
Το πρώτο. Στην Καρδίτσα έγινε ένα σεμινάριο διαιτησίας για τους διεθνής διαιτητές αλλά και τους πρωτοκλασάτους. Επίσης ήταν και τα μέλη της Κεντρικής επιτροπής. Και έγινε στην Καρδίτσα γιατί ο πρόεδρος της τοπικής ένωσης από πολέμιος του κ. Σαρρή έγινε ...σύντεκνος του . Που εδώ ο κ. πρόεδρος  της ένωσης Καρδίτσας  νίκησε και την Κομανέτσ στο αγώνισμα της κωλοτούμπας  Το Σάββατο  το βράδυ οι διαιτητές θέλανε να γλεντήσουν και από το κέντρο ο διεθνής διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο λόγω μέθης. Το να πηγαίνεις να κάνεις σεμινάριο που σημαίνει μυαλό καθαρό και να μεθάς και να έχεις την ανάγκη να μεταφερθείς σε νοσοκομείο αυτό σημαίνει σκέτη κατάπτωση στο χώρο της διαιτησίας.
Το δεύτερο Ένας αξιωματούχος της Ε Π Ο πήγε στην Ελβετία συνοδευόμενος με μια Γεωργιανή φίλη του η οποία αφού έγινε στουπί στο μεθύσι ξεσήκωσε ένα κογκρέσο της ΦΙΦΑ. Και στη ΦΙΦΑ δεν θέλουν να ξανά ακούσουν το όνομα του παράγοντα αυτού. Δυστυχώς γελάνε μαζί μας οι ξένοι .Τώρα θα μου πείτε την στάση της ΕΠΟ στον αξιωματούχο της Τον όρισε παρατηρητή ( παλιά τον λέγανε γυμνασίαρχο ) του τελικού κυπέλλου.
Τώρα θα μου πείτε γιατί γίνονται όλα αυτά στη χώρα μας. Μα επειδή είμαστε ένα ξέφραγο αμπέλι και ότι θέλει ο καθένας κάνει αφού δεν υπάρχει κάποιος για να τον τιμωρήσει.
Εδώ ταιριάζουν τα λόγια του Σαίξπηρ "... ότι απομένει είναι η σιωπή "