Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Ο νέος πρόεδρος της Κορίνθου Μάριος Σταματάκης τολμά και χαρακτηρίζει άλλους βρικόλακες και λύκους


Ο  Άγγλος ιερέας Σίντεϋ Σμίθ κάπου γράφει « … να αποφεύγεις την ντροπή αλλά να μη επιζητείς τη δόξα – το τίμημα της δόξας είναι ακριβό.»
Αυτά τα λόγια μου ήρθανε στο νου όταν άκουσα τις ασυναρτησίες που είπε ο κ. Μάριος Σταματάκης σε κάποια συνέντευξη που έδωσε που  αναμάσαγε τα ίδια λόγια  όπως η κατσίκα αναμασάει την τροφή της για να την χωνέψει.
Προσπάθησε με την βοήθεια των δημοσιογράφων που δεν του έκαναν καίριες ερωτήσεις να φύγει από την ντροπή που τον σκεπάζει όπως και τους Τσιχριτζή  Μαυρονάσο  Μπεθάνη και να βαδίσει κατά την γνώμη του προς την δόξα μια και είναι αυτός που θα φέρει την αλλαγή μαζί με τον επιχειρηματικό κόσμο στην ομάδα της Κορίνθου.
Και δεν βρέθηκε ένας από αυτούς που τον άκουγαν να τον ρωτήσει. Πόσα χρόνια είσαστε μέσα στην ομάδα της Κορίνθου ή ως γιατρός ή ως σύμβουλος;
Τον  γνώρισα την εποχή του Μπιτούνη που έγινε πρόεδρος για να παραδώσει την ομάδα στον κ. Γιώργο Φαρμάκη που ήταν ο εκπρόσωπος του κ. Πνευματικού. Με αντάλλαγμα να μπει στον συνδυασμό και να είναι  και σύμβουλος στην Κόρινθο.
Συνεργάστηκε με τον κ. Μαυρονάσο άρα είναι συνυπεύθυνος για τις πλαστογραφήσεις δημοσίων εγγράφων
Συνεργάστηκε και με τον κ. Μπεθάνη και επομένως λέγοντας ότι έβαλε αίμα στην Κόρινθο  ο κ. Πάνος αρκετό και έβαλε τους βρικόλακες να το φυλάξουν μέσα σε αυτούς ήταν και η αφεντιά του. Και χρησιμοποίησε και μια άλλη ελληνική παροιμία ότι έβαλαν τους λύκους να φυλάξουν τα πρόβατα και δεν νομίζω ότι έχει την θρασύτητα να κατατάσσει  τον εαυτό του στα πρόβατα.
Ενώ έπρεπε να είχες αποβληθεί από το ποδόσφαιρο και από την θέση του δημοτικού συμβούλου λόγω της πλαστογράφησης δημοσίων εγγράφων που ναι μεν έγιναν από τον κ. πρόεδρο της Κορίνθου την εποχή που  εσύ ήσουνα  αντιπρόεδρος . Και πέρασες αυτό τον σκόπελο και μας παριστάνεις  τώρα τον εισαγγελέα.Και το τσομπανόσκυλο να μας παριστάνεις σου πάει και αυτό πολύ πολύ. 
Και δεν πρέπει να γνωρίζεις και την έννοια του σώγαμπρου γιατί δεν θα την χρησιμοποιούσες για το δικό σου καλό 
Σαν να προέρχεσαι από παρθενογένεση και πρώτη φορά μπαίνεις στο Διοικητικό Συμβούλιο και δεν είχες καμία συμμετοχή σε αυτό το χάλι που έχετε φέρει την ομάδα της Κορίνθου.

Κύριε Σταματάκη  πετάξες στο τέλος για τον κ. Μπίτσιο απευθυνθείτε  στην  Τατιάνα  για τα υπόλοιπα που για μας τους άσχετους δεν μας λέει τίποτα .
Θα μπορούσε και ο κ. Μπιτζιος  να σου  έλεγε και αυτός για τον κ. Σταματάκη να απευθυνθείτε στη… Νόρα και  ο γρίφος θα συνεχιζόταν.
Σας προσκαλώ σε δημόσια  συζήτηση όπου θέλεις εσύ και σου υπόσχομαι  ότι στο τέλος θα πάψεις να υπάρχεις στο πόστο του προέδρου.Αν αυτό δεν το κατορθώσω θα πάψω εγώ να γράφω στις εφημερίδες και ν α μιλάω στην τηλεόραση
Κύριε Σταματάκη  
Πρέπει μετά από αυτά που είπατε στην απαράδεκτη για μένα συνέντευξη να μελετήσετε επειγόντως τα λόγια του σοφού Ευάγγελου  Παπανούτσου και είμαι βέβαιος ότι θα προβληματιστείτε «  …αν ο άνθρωπος δεν είχε το αίσθημα της ντροπής και της δικαιοσύνης θα ήταν ένα αξιολύπητο θηρίο –ζώο άοπλο προορισμένο να εξαφανιστεί».

Την ομάδα της Κορίνθου της αξίζει να διοικηθεί από σωστούς και χωρίς παρελθόν παράγοντες . Και εσείς έχετε βεβαρημένο παρελθόν αφού συμμετείχατε σε όλες τις διοικήσεις τις ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΕΣ