Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Ο άνθρωπος με το χαμόγελο...

Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν ένας νέος άνθρωπος που προέρχεται από μια πολύ μεγάλη οικογένεια να έχει ως χόμπι και να παρουσιάζεται στη γενική συνέλευση του Ολυμπιακού Λουτρακίου και να θέλει να τον σώσει από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει. Και φέρνει επενδυτές που δεν μπορούμε να καταλάβουμε που τους βρίσκει. Γιατί ο πρώτος ούτε καν εμφανίστηκε. Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά με τον κ. Δημήτρη Μαράντο που ο ίδιος πήγε στην γενική συνέλευση  και ανέλαβε υποχρεώσεις.Και σήμερα μετά από ένα μήνα ο άνθρωπος δεν έχει κάνει το παραμικρό έργο παρά μόνο να χαρακτηρίσει την εφημερίδα Πρωινή και τον Δημοσιογράφο Δελή αναξιόπιστους.
Και είναι μετά τις εξελίξεις  που έχουμε στην ομάδα του Λουτρτακίου δικαιολογημένος ο χαρακτηρισμός γιατί ο δημοσιογράφος δεν έγραψε ότι στον Ολυμπιακό η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον ίδιο αχαρακτήριστο πρωταγωνιστή τον κ. Απόστολο Πανούση που βρήκε τρόπο διασκέδασης να παρουσιάζει επενδυτές ...αλλά όμως πέτσινους. Κάποιοι από το συγγενικό του περιβάλλον ας τον μαζέψουν γιατί μέχρι τώρα είμαστε ευγενικοί. Αλλά αν δεν σταματήσει να μας δουλεύει παίζοντας τον Σωτήρα του Ολυμπιακού θα μετανιώσει.
Και δεν μπορώ να καταλάβω όλους αυτούς τους δημοσιογράφους των μπλοκ γιατί  ...τον προστατεύουν και δεν γράφουν τίποτα; Μήπως το εμπόδιο για γραφή λέγεται ...διαφήμιση!