Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ευχές



Στον Ιερό ναό των  Αγίων Αναργύρων της Αρχαία Κορίνθου  ο Παναγιώτης Λαμπρινός και η ευγενέστατη γυναίκα του  Σταυρούλα ευτύχισαν να παντρέψουν την κόρη τους Σοφία με τον κ. Στάθη Καρακαλα και να βαφτίσουν ταυτόχρονα και την εγγονή των δίνοντας σε αυτήν το όνομα Παναγιώτα
Ο Νικηφόρος εύχεται στους νεόνυμφους να υλοποιήσουν τα λόγια της ποιήτριας – στιχουργού Σώτιας  Τσώτου «…η αγάπη όταν γίνει στοργή δεν έχει φινάλε» Στην   νεοφώτιστη   Παναγιώτα  να πάρει την αψεγάδιαστη πορεία μέσα στη ζωή του παππού της Παναγιώτη ( και αναφερόμαστε σε αυτόν μια και είχαμε την ευκαιρία να την παρακολουθήσουμε και επομένως να είμαστε σε θέση να την κρίνουμε)
Και στον Παππού Παναγιώτη και την Γιαγιά  Σταυρούλα εύχομαι αυτή την διπλή ευτυχία να την ζήσουν και στο γιο τους  Αργύρη
Είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω σε γάμο και βάφτιση ταυτόχρονα και ομολογώ ότι ο συνδυασμός αυτών των υπέροχων μυστηρίων μου άρεσε πολύ. Η παρουσία τόσου κόσμου αποδεικνύει ό τι ο Παναγιώτης Λαμπρινός είναι αγαπητός μέσα στον κόσμο.
Και κάτι που πρέπει να γνωρίζετε. Από τον ποδοσφαιρικό χώρο είναι η πρώτη φορά που με καλούν σε αυτού του είδους τις εκδηλώσεις.
Και ο λόγος είναι απλός Μέσα στους καλεσμένους υπάρχουν κάποιοι που τους έχω ασκήσει κριτική. Και προκειμένου καλώντας εμένα να  δυσαρεστήσουν κάποιους που τους είναι ποιο  αναγκαίοι από εμένα κάνουν πως με ξεχνούν. Τους δικαιολογώ γιατί η ζωή είναι ένας σκέτος συμψηφισμός.
Να γιατί διαφέρει ο Παναγιώτης Λαμπρινός αφού δεν του είναι αρεστοί οι συμψηφισμοί. 


Νικηφόρος