Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Μια Ρωσίδα ψήφισε στις εκλογές της Ε Π Σ Κορινθίας

Από το βράδυ της Δευτέρας 19 του Αυγούστου του 2013 γελά όλη η Ελλάδα που μια Ρωσίδα ψήφισε στις εκλογές της θρυλικής πλέον ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας.
Ο Κορίνθιος αθλητικός δημοσιογράφος Μπάμπης Κατσούλης ο μόνιμος συνεργάτης του Κυριάκου Θωμαϊδη στην εκπομπή του η Δίκη είπε ότι στις εκλογές της ένωσης Κορινθίας τις τελευταίες ψήφισε και ως εκπρόσωπος σωματείου και μια Ρωσίδα.
Προσωπικά δεν είμαι ρατσιστής αντίθετα έχω πολύ καλές σχέσεις με τους νομίμως ευρισκομένους στη χώρα μας. Και αυτό το απέδειξα όταν επιστατούσα στα έργα που γινόντουσαν στα  γήπεδα της Α Ε Κ και του Πανιωνίου. Στην προκειμένη όμως περίπτωση γεννάται το εξής ερώτημα. Ποια είναι η κυρία που εμείς δεν την γνωρίζουμε. Και ποιο είναι το σωματείο που εκπροσωπεί. Πόσο καιρό είναι στη χώρα μας και πως ασχολήθηκε τόσο σε βάθος με το ποδόσφαιρο. Και πως είναι δυνατόν ένας ναι μεν Κορίνθιος δημοσιογράφος που ζει και εργάζεται στην Αθήνα να γνωρίζει περισσότερα από τους τοπικούς συναδέλφους του.
Δεν σας κρύβω ότι μετά την εκπομπή με πήραν στο τηλέφωνο και με ρώτησαν ονόματα και άλλα και όταν τους απάντησα ότι δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα  όλοι γέλασαν με το ανημέρωτο χάλι μου.  Και για το λόγο αυτόν όποιος γνωρίζει τίποτα σχετικό ας ενημερώσει και μένα. Καλό θα κάνετε σε ένα ερασιτέχνη δημοσιογράφο που έχει μπλέξει με κάποιους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ παράγοντες του ποδοσφαίρου.