Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Γέμισε από παλούκια το Λουτράκι.




Το Λουτράκι εκτός της πόλεως των νερών τώρα πλέον  αναδεικνύεται και ως η πόλις των παλουκιών. Δεν μπορώ να καταλάβω αν και προσπάθησα να μελέτησα την χρησιμότητα των παλουκιών αυτών  και δεν βρήκα άκρη για την χρησιμότητα  των.
Το να βάλεις αυτά τα άκομψα εμπόδια για να εμποδίσεις το παράνομο παρκάρισμα σε πολλούς δρόμους της πόλεως του Λουτρακίου  προσωπικά δεν μπόρεσα να δικαιολογήσω αυτή την πρωτοβουλία.  .
Αφού λοιπόν συμβολίζει ι το παλούκι ότι δεν μπορείς στο χώρο αυτό να παρκάρεις. Τότε γιατί έχουμε αυτές τις καταστάσεις


Και συγκεκριμένα μπροστά  στην εθνική τράπεζα του Λουτρακίου υπάρχει μια μικρή πλατεία και εκεί άφηναν οι συναλλασσόμενοι τα αυτοκίνητα τους . Τώρα η πλατεία έχει γεμίσει από παλούκια όπως βλέπετε στις δυο  φωτογραφίες και απαγορεύεται η στάθμευσης. Αλλά αυτός που παρκάρει παράνομα πρέπει κάποιος αρμόδιος να τον ελέγξει και δεν είναι άλλος από την Αστυνομία.
Που στο δήμο μας είναι κάτι που δεν συνηθίζεται να κυκλοφορεί  στους δρόμους της πόλης. Επομένως συνεχίζεται η παρανομία με την κάλυψη των παλουκιών. Μια και ναι μεν έγινε ο χώρος απαγορευτικός για τους νομοταγείς πολίτες. Αλλά για τους άλλους τους λεγόμενους αετούς της πιάτσας τα παλούκια μπήκαν για να προστατεύουν την θρασύτητα τους.

Η φωτογραφία αυτή φανερώνει πόση σημασία δίνουν οι οδηγοί στα εμπόδια που τοποθέτησε ο Δήμος για να μη παρκάρουν τα αυτοκίνητα
Και μάλιστα εδώ έχουμε να κάνουμε με γωνία 
Αλήθεια το ένα παλουκάκι πόσα κοστίζει για να βγάλουμε και το κόστος του έργου αυτού που δυστυχώς είναι πεταμένα πάντα κατά την γνώμη μου  χρήματα χωρίς προσφέρουν το παραμικρό.
Επίσης κάποιος επαγγελματίες έχει  καταλάβει με τα εμπορεύματά του πάνω από πενήντα και μέτρα πεζοδρόμιο χωρίς καμία υπερβολή και όπως παρατηρώ κανένας δεν νοιάζεται γι’ αυτό  αν και ο χώρος για παρκάρισμα στην πόλη του Λουτρακίου είναι δυσεύρετος.
Βέβαια σε κάθε μαγαζί υπάρχει και εκεί εμπόδια για παρκάρισμα και ιδίως στα Ξενοδοχεία.  Και όλα αυτά με την άδεια του δημοτικού συμβουλίου.  Και ερωτώ όταν θέλει κάποιος να αγοράσει κάτι στην αγορά της πόλεως που θα παρκάρει το αυτοκίνητο του;