Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Δεν το βλέπετε ότι οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου αηδιασμένοι σας έχουν γυρίσει την πλάτη ;


Προσωπικά ποτέ δεν θα πήγαινα να παρακολουθήσω έναν αγώνα πρωταθλήματος της πρώτης εθνικής κατηγορίας. Και ο λόγος είναι απλός και αυταπόδεικτος .
Έχουμε μια Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας  που μετά από το φιάσκο  του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας έπρεπε να είχε πάει σε Μοναστήρι να κλειστεί γιατί αυτά που έγιναν δεν έχουν ποτέ ξανά γίνει με τόσο ξεδιάντροπο τρόπο.
Να έχουμε διαιτητές επίορκους με πρώτους και καλύτερους τους Γιάχο- και Τρτιτσώνηκαι οι οποίοι και συνεχίζουν χωρίς κανείς να επαναστατεί
Οι παράγοντες των ομάδων να σιωπούν φοβούμενοι την οργή των δυναστών που δεν είναι τα θλιβερά ανθρωπάκια που διοικούν την Ε Π Ο. Αλλά οι άλλοι οι πίσω από αυτούς κρυπτόμενοι που τους έχουν τους μπροστινούς για θελήματα.
Κουράστηκα να παρακολουθώ  τον Ολυμπιακό να παίρνει όλους τους παίκτες που  κινούνται στην αγορά την Ελληνική και μετά να αρχίζει να τους δίνει δανεικούς.
Έχω αηδιάσει με τους οπαδούς  που μόλις η ομάδα τους χάσει έναν αγώνα στήνουν λαϊκά δικαστήρια ενώ έχουν κάνει μέσα στο γήπεδο  επεισόδια με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί η ομάδα.
Να γιατί περιμένω πόσοι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν την πρώτης αγωνιστική για να διαπιστώσω αν έχουν διαπιστώσει ότι όχι μόνο η τράπουλα είναι σημαδεμένη  αλλά και οι παίκτες που συμμετέχουν στο παιχνίδι «τυπικά» κρατάνε τα φύλλα της σημαδεμένης τράπουλας.
Γιατί τον Άρη  Θεσσαλονίκης  στο περσινό πρωτάθλημα ποιος τον έσωσε  από τον υποβιβασμό;
Μα ο Ολυμπιακός που του έδωσε τρεις (3) παίκτες ( τους Τάτο— Ζαραδούκα και Διαμαντάρα ) με αποτέλεσμα να αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Και να βρεθεί η Α Ε Κ στη Β εθνική κατηγορία . Δεν έχει καμία σημασία που ο υποβιβασμός της Α Ε Κ θα είναι η σωτηρία της .
Εδώ μετρά η πράξης που είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα  η ένδοξη από του Χαριλάου να πιαστεί στο παραγάδι που έστησε ο Θρύλος
Κατά τα άλλα το πρωτάθλημα είναι αδιάβλητο και άλλα παραμύθια που μας έλεγε ο παππούς και η γιαγιά.  Μόνο που τώρα είμαστε λίγο μεγάλοι για να τα πιστέψουμε