Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Δεν είμαι προφήτης



Όταν στις 2 Μαΐου του 2013 άρχιζαν τα μπαράζ για ποια ομάδα θα περάσει και θα παίξει στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας έγραψα ότι ο Π Α Ο Λουτράκι δεν έχει καμία τύχη. Και αυτό το φασούλι δεν το πέταξα για να εντυπωσιάσω αλλά το στήριζα επάνω στο εξής σκεπτικό Η Ρόδος έχει έναν πολύ καλό παράγοντα που χρόνια αμέτρητα ασχολείται με τα διοικητικά. Αν και τελευταία τον έχουν τσαλακώσει λίγο αφού τον έβγαλαν από την επιτροπή διεθνών σχέσεων που το θεώρησε και ανεπίτρεπτο αφού τις θέσεις τις έχουν  αγοράσει. Επίσης στη Δυτική Αττική ήταν ο Τζανόπουλος μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε Π Ο. Μα και οι ομάδες των πανίσχυρων παραγόντων να μη περνούσαν υπήρχε η Ανατολική Αττική που ναι μεν ψήφισε Γκαγκάτση αλλά τότε γινότανε ένα φλερτ όλο φωτιά και λαύρα.
Η Κεντρική επιτροπή βάζει διαιτητή τον Βολιώτη  Σκουλά Εμμανουήλ που με την λύρα ( σφυρίχτρα) του  χόρεψε τον Π Α Ο Λουτράκι ένα πανέμορφο πεντοζάλη με αποτέλεσμα να μη έχει καμία τύχη. Και αυτό που είναι παράξενο τον διαιτητή αυτόν τον έχουν στον κατάλογο των μεγάλων ταλέντων.  
 Και έρχεται τώρα ο κ. Σαρρής και μας γνωρίζει ότι τον πρόεδρο της Ανατολικής Αττικής κ. Παπαμακάριος τον βάζει στην επιτροπή της Δ κατηγορίας 
Τώρα θα μου πείτε ότι και οι δικοί μας με τον κ. Σαρρή είναι. Πλην όμως για να του κάνουν κάποιο τραπέζι και να παίξουν το ρόλο του Μαιτρ ή του σερβιτόρου.