Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Για κάθε δράση υπάρχει ίση και αντίθετη κριτική



Το να φτιάξουμε κάτι είναι πολύ δύσκολο το να το καταστρέψουμε ο χρόνος που απαιτείτε είναι μικρότερος του δευτερόλεπτου.
Ένας τεχνίτης για να φτιάξει ένα τζάμι θέλει αρκετό χρόνο. Για να το σπάσεις ούτε ένα δευτερόλεπτο.
Διαβάζω κάτι σχόλια που γίνονται τώρα τελευταία σε βάρος υπαλλήλων του Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων χωρίς να βάζουν το όνομα τους αλλά  πάντα πίσω από το ανώνυμο προσπαθούν να δηλητηριάσουν καταστάσεις. Και αυτό το ανώνυμο μου θυμίζει  κουκουλοφόρους της κατοχής. Και είναι έγκλημα που μια υπάλληλος μη έχοντας που να αφήσει το παιδί της το παίρνει στη δουλειά της. Και αφού κυρία μου αυτό το βρίσκεις παράνομο γιατί δεν βάζεις το όνομα σου. Θα σου απαντήσω εγώ Γιατί αυτή η καταγγελία έχει εμπάθεια  και για τον Δήμαρχο αλλά και την υπάλληλο. Γιατί κακό χωριό τα λίγα σπίτια. Και οι εμπαθείς όπως η αφεντιά σου τρέμουν να παρουσιαστούν γιατί  το όνομα τους παρουσιάζει πολλά τρωτά. Αυτές λοιπόν τις ανώνυμες «κυρίες» θυμάμαι ότι τις χαρακτηρίζαμε τσόκαρα Το άλλο χαρακτηριστικό του τσόκαρου είναι ότι, σαν ξύλινο που είναι, ηχεί πολύ έντονα και χαρακτηριστικά όταν κάποια βαδίζει φορώντας τσόκαρο, ιδίως όταν τρέχει ή τέλος πάντων δεν προσπαθεί να μετριάσει τον θόρυβο.

Τα τσόκαρα αντί λοιπόν να κάνουν κριτική ανώνυμα για να καλύψουν το δικό τους θόρυβο καλό θα είναι να προσπαθήσουν να βγάλουν τα τσόκαρα  και να μη δημιουργούν θόρυβο. Αλλά όμως και τα μπλοκ πως δέχονται αυτού του είδους την κριτική και δεν απαντούν.