Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Καλό είναι να περιμένουμε την δικαιοσύνη





Πριν ο δικαστής αποφανθεί για την εγκυρότητα των εκλογών της ένωσης  ο κ. Τσιχριτζής
απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι κάνει ότι αυτός θέλει και όχι όπως οι νόμοι ορίζουν.
Νόμισε ότι τα δικαστήρια μοιάζουν με τα δικά του σκεπτικά. Και έτσι πριν αποφανθεί ο δικαστής για την εγκυρότητα των εκλογών απεφάνθη ο κύριος επικεφαλής της παράταξης με την επωνυμία  Αναγέννηση  του Κορινθιακού ποδοσφαίρου
Αυτές είναι οι επιτροπές που όρισε ο κ. Μιχάλης χωρίς να έχει το δικαίωμα  Εμείς όμως θα ανακοινώσουμε τα ονόματα  που την επιλογή έχει κάνει ο κ. Μιχάλης για να κάνουμε και εμείς  τον σχετικό σχολιασμό.  Και αρχίζουμε από την επιτροπή των επιτροπών που είναι  η :
Πειθαρχική Επιτροπή
Πρόεδρος : Γεώργιος Παναγιώτου  δικηγόρος
Μέλη       : Αθανάσιος  Ιατρού αστυνομικός υπάλληλος — Κανατσούλης Βασίλειος.






Σχολιασμός Νικηφόρου

Αυτή είναι η πειθαρχική επιτροπή που είναι και η νικήτρια των εκλογών
Είναι η επιτροπή που δίκαζε όχι σύμφωνα με τους κανονισμούς αλλά πάντα έχοντας υπόψη της το καλό της Αναγέννησης.
 Όχι βέβαια του Κορινθιακού ποδοσφαίρου αλλά της παράταξης που λόγω μεγαλοψυχίας και κανόνων που διέπονται από το σαβουάρ βίβρ. αλλά και πολιτικών κελευσμάτων. Αν συνεχίσει η   Αναγέννησης το έργο της και η πειθαρχική επιτροπή να δικάζει κατά το δοκούν  τον δρόμο προς την έξοδο αλλά Πίπιλου θα τον μιμηθούν και άλλοι . Αλλά όμως πρέπει να γίνει και ο συνδυασμός  με την επιτροπή πρωταθλήματος που έχει την παρακάτω σύνθεση  πάν τα αν ο δικαστής δικαιώσει την Αναγέννηση.

Επιτροπή πρωταθλήματος

Πρόεδρος : Ιωάννης Γεροβασίλης
Μέλη        : Παναγιώτης Βράκας – Γεώργιος Σελλάς

Εδώ έχουμε έναν υπέροχο συνδυασμό και υλοποιείται η παροιμία  η μια επιτροπή ξήλωνε και η άλλη έραβε αλλά όχι όπως οι κανόνες ορίζουν. Θα ήθελα να είχα ορισμένα φύλλα αγώνων να τα δημοσιεύσω για να σπάσει πλάκα κάθε πικραμένος. Όπως παρατηρώ η επιτροπή πρωταθλήματος πλουτίστηκε με ένα καινούργιο μέλος που είναι ο αθλητικός επιθεωρητής Σαϊνης που ανακαλύπτει ακόμα και παιχνίδια σικέ που μπορεί να γίνουν και στο τοπικό πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας Και αυτός είναι ο αξιότιμος κ. Σελλάς που θα έχουμε πολλές συναντήσεις μαζί  εκτός βέβαια του ποδοσφαίρου.
Και θα ήθελα να συμβούλευα τον κ. πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής να δικάζει πλέον χωρίς τον παραμικρό φόβο αφού στη σύνθεση της επιτροπής υπάρχει ο κ. Αθανάσιος Ιατρού ο οποίος  πλέον δεν θα παίζει το ρόλο μόνο του αθλητικού δικαστή αλλά και του μπράβου  μια και συνεργάστηκε με επιτυχία στην πρώτη γενική συνέλευση με τον προϊστάμενο των μπράβων. Βέβαια μπορώ και πάλι να επαναλάβω τις παράνομες πράξεις της και ιδίως τις παραλείψεις των αλλά αποδείχτηκε ότι ο χειρότερος μουγγός είναι αυτός που δεν θέλει να ακούσει γιατί δεν θα μπορέσει να απαντήσει.
Και τους δυο προέδρους τους καλώ να τους παρουσιάσω στην τηλεοπτική μου εκπομπή για να δούμε αν θα μπορέσουν να βρούνε την πόρτα μετά την εκπομπή για ν α φύγουν.   Εύχομαι ο δικαστής να δικαιώσει την Αναγέννηση για να έχω θέματα  για να γράφω.


Επιτροπή Διαιτησίας
Πρόεδρος : Γεώργιος Πετρόπουλος
Μέλη       : Παναγιώτης Αργύρης Δημήτρης Γκρούτσης Βλάσσης Λιάκης

Σχολιασμός Νικηφόρου

Όταν μια ομάδα κερδίζει δεν αλλάζεις την σύνθεση της Και η επιτροπή διαιτησίας σε βάρος της αξιοπρέπειας της έκανε πράξεις αλλά και
 παραλείψεις απαράδεκτες. Που είμαι βέβαιος ότι δεν τιμάνε ούτε το ποδόσφαιρο αλλά ούτε και αυτούς που την απαρτίζουν αλλά ούτε και αυτούς που τους διορίζουν.
Μου είναι αδιανόητο διαιτητής ( ο Βασίλης Αστερής) επειδή απέβαλε τον κ. Βελέντζα στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος  να μη ξανά σφυρίζει τον Πέλοπα. Που αυτό σημαίνει στους διαιτητές να καθίσετε φρόνιμα και ο Πέλοπας να βγει πρωταθλητής όπως και έγινε .
Άντε τώρα να είσαι διαιτητής που να θέλεις να βγάζεις και τα έξοδα της Λαϊκής και τον Κρεοπώλη  του μήνα και να πας να κάνεις αυτού του είδους τις ηλιθιότητες. Και η επιτροπή στο ύψος της να ΥΠΑΚΟΎΕΙ στα κελεύσματα του κ. επειδής και να βάζει διαιτητή όποιον θέλει ο κ. προϊστάμενος.  Και αν είναι δυνατόν να αλλάξει αυτή την επιτροπή διαιτησίας ο κ. επειδής που διοικούσε  την ένωση με τις πλάτες του κυρ Γιώργη . Αλλά όμως και  η επιτροπή όλα αυτά τα κάνει με το αζημίωτο
Και δεν είναι μικρό πράγμα Ο κ. Δημήτρης από παρατηρητής Β εθνικής  να γίνει πρώτης και να έχει και τον πρώτο λόγο στην τοπική διαιτησία.
Αυτός που έπρεπε να είχε αποβληθεί από το σώμα μια και χρημάτισε γενικός αρχηγός της Κορίνθου και πήγε ακόμα στην προετοιμασία στα Καλάβρυτα  Και έκανε δηλώσεις ότι ο πρόεδρος της Ε Π Ο βγάζει τους πρωταθλητές. Μα και ο κ. Παναγιώτης και αυτός έχει πάει σε αρκετά ταξίδια ως παρατηρητής. Και ο κ. Βλάσσης που τον έχουν ρίξει
Μα είναι υποχρεωμένοι όμως να γυρίσουν στα σωματεία τα τοπικά ο κ. Δημήτρης 585 ευρώ ο κ. Παναγιώτης 675 ευρώ και ο κ. Βλάσσης 660 ευρώ που πήρανε ο παρατηρητές σε τοπικά που δεν είχαν το δικαίωμα να πάνε αφού είναι  μέλη της τοπικής επιτροπής ορισμού διαιτητών, Οι Τσαχειλίδης και Καλύβας μόλις έγιναν μέλη της κεντρικής επιτροπής  σταμάτησαν να είναι και παρατηρητές διαιτησίας.
Και καλά  έκαναν γιατί δεν θα μπορούσαν να κρίνουν επάνω στις δικές τους εκθέσεις. Εδώ στην Κορινθία η λαϊκή είναι πάνω από τους κανονισμούς .
Τα επτά παιχνίδια εκτός έδρας που ήταν και ντέρμπι που τα διαιτήτευσε ένας διαιτητής έκανα έρευνα και διαπίστωσα ότι ήταν τυχαίο γεγονός και συμπτωματικά πέτυχε. Το δε ταξίδι της Ισπανίας είναι πέρα για πέρα ένα κακόγουστο ανέκδοτο χειρότερο και με αυτό που αναφέρεται στον Τοτό. 
Τώρα φανταστείτε να δικαιωθεί από τον δικαστή η Νέα Πορεία και να χάσω αυτούς τους πελάτες, Θα αποζημιωθώ μόνο αν στη θέση του προέδρου  που πριν ο δικαστής πάρει ένα σφουγγάρι  και σβήσει τα ονόματα ήταν ο κ. Γ Πετρόπουλος οριστεί ο Θάνος Πισιμίσης. Θα σπάσω όλα τα ρεκόρ. Θα έχουμε μια σωστή συνέχιση