Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Αυτοί που δεν γράφουν το όνομα τους είναι δειλά και φοβισμένα ανθρωπάκια

Δεν μπορώ καταλάβω μερικούς τύπους που σχολιάζουν στα διάφορα μπλοκ χωρίς να γράφουν το όνομα τους αλλά υπογράφουν ο Ανώνυμος.
Και το μπλοκ δέχεται την άποψη ενός ανώνυμου που μπορεί να είναι ότι το χειρότερο μέσα στην κοινωνία μας. Αλλά δεν μπορούμε να τον ελέγξουμε γιατί το ανθρωπάκι δεν τολμά να γράψει το όνομα του γιατί ντρέπεται ή φοβάται. Και οι υπεύθυνοι του μπλοκ θεωρούν αυτά που γράφει ο δειλός ότι είναι σωστά και τα δημοσιεύει. Και μπορεί αυτός ο απίθανος στα γραπτά του μπορεί να αναφέρεται ακόμα και σε δημοκρατικές διαδικασίες.
Διαβάζω σε μπλοκ 
Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips


Ανώνυμος είπε... 
Ανώνυμος είπε: θα δεις σημερα στιμενους δημοτικους συμβουλους και εκπροσωπους φορεων που εχουν φαει απο το καζινο, να εχουν αποψη οτι πρεπει να γινει ΑΕ, καλα ειναι οι πατριωτες να εχουν παρει και αυγα μαζι, τελειωσαν τα ψεματα για μερικους.-
Δεν έχει βάλει πουθενά τόνο. Και τον ρωτώ το δειλό ανθρωπάκι Εσύ βρε δεν τολμάς να γράψεις το όνομα σου και θέλεις να μας γίνεις και καθοδηγητής ; Πιστεύω και τα αυγά που θα θελήσεις να πετάξεις πρέπει να σε καλύπτουν οι άλλοι γιατί μόνο σου ούτε για κακά σου δεν είσαι ικανός να πας. και θέλεις να μας παρουσιαστείς και ως επαναστάτης.Ρούφα λοιπόν το αυγό σου που πρέπει να σου το δίνει η ...μαμάκα σου  και άσε τις επαναστάσεις σε αυτούς που γράφουν το όνομα τους και δεν ντρέπονται γι' αυτό.