Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ο Δήμος Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων συνεδριάζει


Θ Ε Μ Α:    "Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δημοτικού   Συμβουλίου".

            Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 30η  Αυγούστου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 7:00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη Απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.Ορισμός εκπροσώπου Δήμου και καθορισμός των θέσεων που αυτός θα τηρήσει στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε. ΟΤΑ “ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.”, την 10η Σεπτεμβρίου 2013, στα παρακάτω θέματα:
α) Έγκριση της αντικατάστασης του παραιτηθέντος μέλους του Δ.Σ. κ. Δημητρίου Πέτρου από τον κ. Γεώργιο Δέδε.
β) Έγκριση της υπ’ αριθμ. 70/20-2013 Απόφασης Δ.Σ. με θέμα την έναρξη διαδικασίας διαλόγου με σκοπό τη μετατροπή της Κοινοπραξίας «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. Ο.Τ.Α. / Club Hotel Casino Loutraki S.A.» σε ανώνυμη εταιρεία.
γ)Ανακοινώσεις και Προτάσεις.

2.Έγκριση μετακινήσεων Δημάρχου εκτός έδρας (Σεπτέμβριος 2013).
                                Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
                                 ΝΙΚΟΛΑΟΥ Σπυρίδων

Σχολιασμός Νικηφόρου. 

Θα ήθελα εδώ ως δημότης του Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων να επισημάνω ορισμένα ευτράπελα που γίνονται όταν συνεδριάζει το δημοτικό Συμβούλιο. 
Να προετοιμάζεστε όταν θα ζητάτε τον λόγο και όχι να ηλεκτρίζεστε όταν βλέπετε το φακό της τηλεόρασης και να θέλετε να πείτε κάτι για να σας δούνε στο "κουτί"  Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έχει ρόλο διπλωματικό δηλαδή να τα έχει καλά με όλους τους συμβούλους. Αλλά καθοριστικό για την καλή λειτουργία της εκκλησίας του δήμου. Επίσης κ. πρόεδρε οι δημότες δεν συμμετέχουν χωρίς άδεια στην διαδικασία. Και να βρείτε τρόπο να μη βλέπουν αυτοί που κάθονται στον κέντρο της αιθούσης τα οπίσθια των χειριστών που κινηματογραφούν την συνεδρίαση. 
Επίσης καιρός είναι να βάλετε ένα σεκιούριτι πίσω από τα έδρανα της αντιπολίτευσης για να μη κάθονται εκεί όρθιοι αυτοί που επιθυμούν να τους πάρει ο φακός. και μερικές φορές να πετάγονται και να θέλουν να κάνουν έντονη την παρουσία των. 
Και επειδή τα θέματα είναι πολύ σοβαρά καλό θα είναι την ίδια σοβαρότητα να δείξουν και όλοι οι σύμβουλοι.