Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Δημοτική αρχή είναι και η αντιπολίτευση../.

Ευρισκόμενος στην Αθήνα δεν μπόρεσα να πάω στην ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής Αρχής που δεν είναι μόνο οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας αλλά όλοι μηδενός εξαιρουμένου. Ο κ. Δήμαρχος και οι σύμβουλοι του μπορεί να λαμβάνουν αποφάσεις επειδή διαθέτουν την πλειοψηφία αλλά και οι υπόλοιποι σύμβουλοι είναι αρχή γιατί και αυτοί διοικούν. Αφού το αξίωμα είναι πανάρχαιο και το οποίο ορίζει Η πλειοψηφία διοικεί και η μειοψηφία ελέγχει. ¨Βέβαια αυτά είναι πολύ ψιλά γράμματα που δεν καταδέχονται κάποιοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι να τα μελετήσουν
Διαβάζω στο μπλοκ των ανώνυμων λιβελογράφων κατεβατά εναντίον του Κώστα Λογοθέτη που κανέναν ξάδελφο του δεν διόρισε για να εισπράξει για ένα χρόνο 56.250 ευρώ για να επιβλέπει τις εργασίες του υδροθεραπευτηρίου  Και ούτε πήρε κανέναν κάτοικο Αθηνών για να τον κάνει γραφείο τύπου επειδή το ήθελε παράγοντας του καζίνο και να του δίνει 30.000 ευρώ. Και ούτε διόρισε στο κυλικείο του Δήμου δυο υπαλλήλους που η μία πήρε για ένα χρόνο εργασία 27.625 ευρώ και η άλλη για ένα δωδεκάμηνο 27.000. ευρώ  Και για εννέα μήνες πλήρωνε ο δήμος τον μήνα για υπαλλήλους του κυλικείου 4552 ευρώ Ούτε διόρισε υπάλληλο με ετήσια αμοιβή 30.000 ευρώ για να επιβλέπει την ορθή υλοποίηση  των τροποποιήσεων του υδροθεραπευτηρίου .Βέβαια ο κ. Γκιώνης είναι ο εκλεκτός των δημοσιογράφων που αποτελούν την παρεούλα και μεταξύ των συνδέονται με κουμπαριές με συμπεθεριά και με φιλίες. Να γιατί φρόντισαν τα κουμπαράκια να τον κόψουν από το φωτογραφικό ρεπορτάζ και ν α μεταδώσουν και την ομιλία του αξιοπρεπούς Λογοθέτη από το video Προσωπικά είμαι υπερήφανος για τον πρώην δήμαρχο μου που τον αγνοούν οι Κατίνες της Δημοσιογραφίας.
Κώστα Λογοθέτη επειδή πιστεύω στην εντιμότητα σου θα είμαι δίπλα σου .
Και αυτό που με παρηγόρησε είναι που ορκίστηκε ο κ. Παύλου που σημαίνει ότι θα είναι παρών στο νέο δημοτικό συμβούλιο.Επομένως θα έχουμε μια πολύπειρη φωνή .
Στο φωτογραφικό ρεπορτάζ είδα τον κ. Γιάννη Βραχάτη μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις . Τυχαίο;