Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Η Κόρινθος 06 έστειλε το μήνυμα προς πάσα αρχή εξουσία και ...παρασκήνιο!!!


Σαρωνικός --- Κόρινθος 06 =0-4 ( 0-0 )



 Όταν πληροφορήθηκα ότι η ομάδα Κόρινθος 06 θα πήγαινε στην Αίγινα  για να παίξει φιλικό αγώνα σχολίασα το γεγονός γιατί ένα τόσο μεγάλο ταξίδι θα έχει και τα ανάλογα έξοδα αλλά και η ομάδα του Σαρωνικού γνωστή για την δυναμικότητα της αφού προέρχεται από την συγχώνευση του Σαρωνικού και την Α Ε Αιγίνης πρέπει να ήταν δυνατή χωρίς όμως να γνωρίζω τι έχει φτιάξει ο προικισμένος προπονητής Μπινιάρης στην Κόρινθο 06.Και μια ήττα θα μετρούσε για την ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα της Κορινθίας και πάλι με πολλές αξιώσεις αν αυτό γίνει με ίσους όρους. 
Διαιτητής του αγώνα ήταν όπως έμαθα κάποιος από την Χίο που έχει εξοχικό και στο νησί της Αίγινας και είναι διαιτητής της τρίτης εθνικής κατηγορίας 
Η ομάδα Κόρινθος 06 παρατάχθηκε με την παρακάτω σύνθεση: 
Χανδρινός --Ροθώνης --Φίλης --Καζούλωφ--Γιαννακούλιας -- Σπέτσης --Ρούπας --Αναγνωστόπουλος --Πασαλίδης --Λελούδας --Τσουμάνης --
Αγωνίστηκαν ακόμα και οι Μανώλης και Κώστας Αμπαδιωτάκης --Κόκκας. Έλβις Στίλα Και δυο παίκτες της Ακαδημίας. οι Βερνόζι και Ρίνη. 
Και ενώ στο πρώτο ημιχρόνιο το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο ( αφού όπως έμαθα ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ χειρότερος και από αυτόν του γηπέδου του συνοικισμού και οι του Σαρωνικού ήταν πολύ δυναμικοί και περισσότερο την πλήρωσε ο Τσουμάνης) στο δεύτερο οι παίκτες της Κόρινθος 06 προσαρμόσθηκαν και με τον αγωνιστικό χώρο και με την σκληράδα των αντιπάλων και έδειξαν ότι θα είναι πολύ δύσκολο να ανακοπεί η πορεία της εκτός και πάλι ο Ρούτσι θα είναι ο ρυθμιστής.. 
Ναι αλλά δεν γνωρίζουν επίσης  τι σημαίνει Τάκης Βράκας όταν έχει βάλει στόχους είναι ανίκητος και κανένας δεν μπορεί να τον συναγωνιστεί σε θέματα και παρασκηνίου και ακόμα και σε θέματα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους 
Και ο κ. πρόεδρος  της Κόρινθος 06 μπορεί να μάθει ρωτώντας τον κ. Πίπιλο τον πρώην  πρόεδρο του Π Α Σ Κλένια που δεν περνάει ούτε έξω από ποδοσφαιρικό γήπεδο. Και μέχρι τέλος της ζωής του θα θυμάται αυτή την κραυγή που έβγαλε ο κ. Επειδής που ποτέ δεν ξέχασε ότι ήταν πρόεδρος του Πέλοπα αν και φέρει τον τίτλο του Γενικού της ένωσης " να μη φύγετε γιατί θα μηδενιστείτε" Και αφορούσε τον ΠΑΣ κλένια γιατί αν έφευγε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό 

                             Αποτέλεσμα εικόνας για Π Α Σ Κλένια  
θα μηδενιζόταν ο Πέλοπας Και αυτός ο άνθρωπος παραμένει ακόμα γενικός γραμματέας της ένωσης και κανένας δεν επαναστατεί. 
Για την ιστορία τα τέρματα του αγώνα Σαρωνικού -- Κόρινθος 06 πέτυχαν οι Τσουμάνης --Λελούδας --Αναγνωστόπουλος ---Κόκκας. 
Προειδοποιώ αυτούς που διοικούν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο ότι θα συναντήασουν έναν καινούργιο Νικηφόρο άγνωστο μέχρι τώρα.