Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Υπουργέ του Αθλητισμού : Με τον ορισμό της καινούργιας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτητών η ντροπή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο έχασε την σημασία της

Δημήτρης Γκρούτσης ένας βοηθός διαιτητή  ορίστηκε να διοικήσει Διαιτητές αγνοώντας την αποστολή τους μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. 



Διαβάζω: 
Μετά την επιλογή του Δημήτρη Σαραϊδάρη ως εκπροσώπου της Super League στην ΚΕΔ και του Δημήτρη Γκρούτση που αναμένεται να έχει αντίστοιχο ρόλο εκπροσώπου της Ε Π Ο, ο Δημήτρης Καλύβας είναι ο επικρατέστερος για το ρόλο του επιδιαιτητή.
Βάσει του ισπανικού μοντέλου, οι εκπρόσωποι Super League και ΕΠΟ θα συναποφασίζουν για τους ορισμούς των διαιτητών, αλλά όταν δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσά τους, τη λύση θα καλείται να δώσει ο επιδιαιτητής, που όλα δείχνουν πως θα είναι ο Δημήτρης Καλύβας.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Δεν μπορώ να καταλάβω κύριοι Μελισσανίδη --Αλαφούζο και Σαββίδη πως είναι δυνατόν να ονειρεύεστε τίμιο πρωτάθλημα όταν αυτοί που θα ορίζουν τους διαιτητές έχουν δώσει εξετάσειςστο χώρο της διαιτησίας  και απορρίφτηκαν μετά πολλών επαίνων. 
Και επανέρχομαι στην περίπτωση του Δημήτρη Γκρούτση που παράνομα βρίσκεται στο χώρο της διαιτησίας αφού έχει γίνει ποδοσφαιρικός παράγοντας του Π Α Σ Κόρινθος και είχε πάει στην προετοιμασία της ομάδας που έγινε στα Καλάβρυτα Αυτό το καταγγέλλω από το 2009 και κανένας δεν με λαμβάνει υπόψη. Κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2015- 2016 είχε οριστεί ως παρατηρητής διαιτησίας στους παρακάτω αγώνες του Ολυμπιακού
Π Α Ο --Ολυμπιακός Διαιτητής ο Παππάς αγώνας που δεν άρχισε και δεν γνωρίζουμε τι έγραψε στην έκθεση του ο παρατηρητής
Πανιώνιος --Ολυμπιακός διαιτητής Δημητρόπουλος 
Πλατανιάς -- Ολυμπιακός Διαιτητής Σπάθας 
Ολυμπιακός --Πανθρακικός διαιτητής Φουκάκης. 
Και ενώ οι παρατηρητές διαιτησίας ήταν είκοσι έξι ( 26 ) και από αυτούς οι ένδεκα δεν έλαβαν μέρος ούτε σε ένα αγώνα του Ολυμπιακού ο Δημήτρης Γκρούτσης είχε οριστεί σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος ξεχωριστά του Κυπέλλου . Μόνο αυτό τα λέει όλα. 
Και ως μέλος της τοπικής επιτροπής ορισμού διαιτητών των πρωταθλημάτων Κορινθίας δεν κρατούσε στους ορισμούς που έκανε ούτε τα προσχήματα προκειμένου να δείξει την συμπάθεια του προς ορισμένα σωματεία.
Επίσης στις εκλογές της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας το 2009 έδωσε συνέντευξη σε τοπική εφημερίδα λέγοντας ότι ο Π Α Σ  Κόρινθος δεν μπόρεσε να προχωρήσει επειδή ο τότε πρόεδρος της ένωσης Σπύρος Νίκας έκανε αντιπολίτευση στο Βασίλης Γκαγκάτση που ήταν 35 χρόνια  πρόεδρος της Ένωσης Κορινθίας.
Όλα αυτά είμαι διατεθειμένος να τα καταθέσω  ενόρκως ενώπιον πάσης αρχής και εξουσίας