Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Νίκη Βαρουξάκη επί Βούρβαχη στα Χανιά Εκτύπωση


βαρουξακησ


Η παράταξη του Στέλιου Βαρουξάκη επικράτησε στις εκλογές της ΕΠΣ Χανίων με πολύ μεγάλη άνεση. Συγκεκριμένα έλαβε 27 ψήφους έναντι 14 του ψηφοδελτίου του Βούρβαχη, που μετά από 26 χρόνια γνώρισε μεγάλη ήττα.

Από τη στιγμή που η υποψηφιότητα Βαρουξάκη και άλλων υποψηφίων της παράταξής του κρίθηκε άκυρη, νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων αναμένεται να είναι ο Κώστας Κωνσταντινίδης.

Η διαδικασία των εκλογών είχε μεγάλη ένταση, ήταν πολύ αργή και τα αποτελέσματα βγήκαν στις 01:30 του Σαββάτου, αλλά και ενδιαφέρον. Στις πρώτες του δηλώσεις ο νικητής των εκλογών, Στέλιος Βαρουξάκης τόνισε:

«Μετά από μια δύσκολη εκλογική μονομαχία νομίζω ότι όλα πήγαν καλά. Αύριο ξημερώνει μία νέα μέρα στο χανιώτικο ποδόσφαιρο μετά από 26 χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω, πρώτα, το εκλογικό σώμα, μετά τους συνεργάτες μου γιατί πράγματι δουλέψαμε πάρα πολύ όλον αυτό τον καιρό και θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον φίλο μου, Μανώλη Κονταρό γιατί με τις γνωριμίες του βοήθησε πάρα πολύ για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι τα σωματεία που μας ψήφισαν και τα σωματεία που δεν μας ψήφισαν θα είναι το ίδιο για μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και αυτά τα σωματεία που δεν μας ψήφισαν και νομίζω ότι από τώρα και μετά θα δείτε "άλλα" πράγματα στο χανιώτικο ποδόσφαιρο, πράγματα που δεν είχατε δει μέχρι τώρα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους».