Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Τώρα εξηγούνται γιατί έφαγαν εν ψυχρώ τον Γιώργο Δασκαλόπουλο.έναν προικισμένο διαιτητή


Γιώργος Δασκαλόπουλος 












                                                                      Γιάννης Νεοφυτιάδης 

Μπορείς να εξαπατήσεις λίγο κόσμο για όλο τον καιρό 
Και μπορείς να εξαπατήσεις όλο τον κόσμο για λίγο καιρό 
Δεν μπορείς όμως να εξαπατήσεις όλο τον κόσμο για όλο τον καιρό. 

                                   ABRAHAM LINCOLN

Ήμουνα βέβαιος ότι ο αποκεφαλισμός του Διαιτητή Γιώργου Δασκαλόπουλου ήταν σκηνοθετημένος κατά τρόπο άψογο αλλά όμως δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από εμάς που γνωρίζουμε να ερμηνεύουμε και τους σκηνοθέτες αλλά και τους ηθοποιούς 
Γιώργος Δασκαλόπουλος ένας διαιτητής με φυσικά προσόντα τεράστια και οπλισμένος με τις τρεις αρετές αξιοπρέπεια  αυτοεκτίμηση φιλότιμο θέλησε ο δυστυχής να κάνει καριέρα στη διαιτησία όταν τα προσόντα αυτά αποτελούν στο χώρο αυτόν ότι το χειρότερο υπάρχει για έναν άνθρωπο που πρέπει να αποδώσει δικαιοσύνη μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν μπορούσαν από την μια να φάνε τον Δασκαλόπουλο και από την άλλη να ανεβάσουν τον Γιάννη Νεοφυτιάδη που η μοναδική του σχέση με την διαιτησία είναι η γνωριμία που είχε όταν ήταν φοιτητής στα Γιάννινα με τον άρχοντα της διαιτησίας Θανάση Μπριάκο. 
Και όταν τελείωσε τις σπουδές του ήρθε στην Κορινθία και ανέτρεψε την ιεραρχία και πήρε την θέση προικισμένων διαιτητών 
Το μεγάλο εμπόδιο ήταν ο Δασκαλόπουλος που όμως θα χτυπούσε άσκημα με ταυτόχρονο αποκεφαλισμό από την μια και προαγωγή από την άλλη. Γι αυτό αφήσανε οι σκηνοθέτες να περάσει μια αγωνιστική ( 2015- 2016) κατά την οποία έπρεπε ο εκκολαπτόμενος διαιτητής της πρώτης εθνικής να δώσει τα σημεία πίστεως προς αυτούς που διοικούν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο και μέσω αυτού και το ελληνικό. 
Και δεν διαμαρτυρήθηκε όταν ο σημερινός άρχοντας της ελληνικής διαιτησίας Δημήτρης Γκρούτσης τον όρισε να διαιτητεύσει πέντε (5) αγώνες εκτός έδρας της ομάδας του βιομηχάνου κ. Πισιμίση


Και είναι ο διαιτητής που έκανε έναν ολόκληρο αγώνα με κρεμασμένο το πανό που δυσφημούσε την ομάδα Κόρινθος 06 όταν έπαιζε με την ομάδα του Πέλοπα. Και παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Δημήτρης Γκρούτσης που και αυτός αγνόησε το πανό και την παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της Ε Π Ο από τον εκλεκτό του συστήματος Νεοφυτιάδη. Και αντί τιμωρία έχουμε προαγωγή. 
Αυτό είναι το νέο αίμα της διαιτησίας κύριοι Μελισσανίδη --Αλαφούζο και Σαββίδη 
Κάποιος υποστηρίζει ότι " ...από το σοβαρό στο γελοίο η απόσταση είναι μικρή. Όμως από το γελοίο στο σοβαρό η απόσταση είναι τεράστια "
Τα λόγια αυτά να τα μελετήσουν αυτοί που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο σοβαρά  και ίσως κάποτε βρεθεί μια λύση