Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Πληρώνει ενοίκιο στο δημοτικό στάδιο η ομάδα της Κορίνθου και πόσα;



Επειδή εμείς δεν έχουμε άκρες που σημαίνει δεν έχουμε την πληροφόρηση από την πηγή των γεγονότων αναγκαζόμαστε να θέτουμε ερωτήματα για να ενημερώσουμε την φίλαθλο κοινή γνώμη που έχουμε υποχρέωση σωστά να γράφουμε τα γεγονότα.
Και επειδή εμείς δεν γνωρίζουμε τίποτα από το θέμα που θέλουμε να γράψουμε θα ήθελα να πάρω απάντηση όχι από πλευράς της ομάδας Κόρινθος 06 αλλά από τους υπεύθυνους του Δήμου Κορινθίων.
Μάθαμε ότι η ομάδα Κόρινθος 06 πληρώνει ενοίκιο στο δημοτικό στάδιο.και θα ήταν φυσιολογική η πληρωμή αυτή αν όλες οι ομάδες που περάσαν από αυτό πλήρωναν. Μαθαίνω ότι το μηνιαίο ενοίκιο είναι πολύ μεγάλο για μια ομάδα που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.
Κανένας δεν μας λέει το παραμικρό και όλοι το κρατάνε σαν το μυστικό του κράτους. 
Ρωτάμε τον κ. Φιλιππακόπουλο που είναι ο υπεύθυνος πρόεδρος του δημοτικού σταδίου να μας πει αν πληρώνει ενοίκιο η Κόρινθος 06 και αν αυτό απορρέει από κάποιο νόμο ή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου 
Και αν αυτό το καθεστώς ισχύει να μας πει ο κ. Φιλιππακόπουλος τι έσοδα έχουν εισπράξει από άλλες ομάδες που κατά καιρούς έχουν αγωνιστεί στο δημοτικό στάδιο της Κορίνθου που ανήκει στους δημότες. 
Νομίζουμε ότι αν η ομάδα Κόρινθος 06 πληρώνει ενοίκιο και οι άλλες όχι υπάρχει άνιση μεταχείριση μεταξύ των ομάδων της Κορινθίας. Και αυτό δεν μπορεί να γίνεται από έναν φορέα που που πρέπει να βλέπει όλες τις ομάδες ίσα και χωρίς διακρίσεις.