Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Αν αγαπάτε το ποδόσφαιρο της Κορινθίας να του δώσετε την χαμένη του αξιοπρέπεια !!!







Οι ομάδες για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Κορινθίας προετοιμάζονται αλλά δεν γνωρίζω αν θα λειτουργήσουν και τα ίδια μαγειρεία που είχαμε από πλευράς διαιτησίας κατά  την προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2015- 2016 που η τοπική επιτροπή ορισμού διαιτητών είχε αναλάβει την προστασία της ομάδας Α Ο Ζευγολατιού. Με αποτέλεσμα να κόψει επάνω στο νήμα η ομάδα του βιομηχάνου Πισιμίση την πρώτη θέση στερώντας από την ομάδα Κόρινθος 06 την θέση αυτή 
Για να γίνουν όλα αυτά ο κ. Γκρούτσης μαζί με τον κ. Αργύρη που αποτελούν  χρόνια αμέτρητα την δύναμη της διαιτησίας στο νομό μας φρόντισαν να προστατέψουν τον κ. Βιομήχανο βάζοντας τον διαιτητή Νεοφυτιάδη που είναι εκκολαπτόμενος για διαιτητής Σούπερ Λίγκα σε πέντε ( 5 ) αγώνες εκτός έδρας και τον διαιτητή της Β εθνικής Γιάννη Κακριδή σε τέσσερις (4 ) 
Και στον αποφασιστικό αγώνα που έκρινε και την τύχη του πρωταθλήματος τον Διαιτητή Ρούτσι που έδωσε μέχρι το 32 λεπτό του πρώτου ημιχρόνου έξι ( 6 ) κάρτες σε παίκτες της ομάδας Κόρινθος 06 Και όλοι γνωρίζουμε όταν ο παίκτης δεχτεί κίτρινη κάρτα χάνει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από την δυναμικότητα του. 
Και για να τα καλύψει όλα αυτά ο κ. Βιομήχανος που είναι και πολιτικό πρόσωπο έδωσε μια συνέντευξη που τον απάντησα σε όλα τα σημεία και απέδειξα ότι όλα αυτά που υποστηρίζει δεν υπηρετούσαν την αλήθεια. 
Βέβαια ο οικονομικός και πολιτικός παράγοντας κ. Πισιμίσης δεν τόλμησε να απαντήσει γιατί 'τα στοιχεία που ανάφερα ήταν πέρα για πέρα θεμελιωμένα και επομένως θα εκτίθετο ανεπανόρθωτα. 
Αυτή είναι περσινή εικόνα του τοπικού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας που οι παράγοντες της διαιτησίας με τους ορισμούς που έκαναν προστάτευσαν την ομάδα του Α Ο Ζευγολατιού.
Εμείς πιστεύουμε μετά απ όσα έγιναν τουλάχιστον ως πρώτο βήμα η διοίκησης της ένωσης πρέπει να αλλάξει την επιτροπή διαιτησίας γιατί αν την αφήσει μπορεί να ζητήσει δικαίωμα συνταξιοδότησης 
Αν παραμείνει η ίδια πολύ φοβάμαι ότι ο πρωταθλητής της νέας περιόδου 2016- 2017 του τοπικού  πρωταθλήματος  μετά απ όσα ακούγονται στις ποδοσφαιρικές πιάτσες έχει βγει και κάποιοι που έχουν φιλοδοξίες και προσδοκούν να τις υλοποιήσουν και πάλι θα απογοητευθούν 
Εμείς θα είμαστε εδώ και θα δώσουμε το δικό μας αγώνας. Και που θα είναι διαφορετικός μια και ετοιμάζω ημερήσια ραδιοφωνική εκπομπή από τοπικό σταθμό. Ενημέρωση από την συχνότητα την δική μου. Και το μπλοκ μου στην πρώτη γραμμή 
θα ήμουν ευτυχής αν έγραφα και έλεγα για μια Κορινθιακή διαιτησία αντικειμενική και μια επιτροπή που όλες τις ομάδες θα τις έβλεπαν με το ίδιο μάτι.