Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Το νέο Δ Σ του Ολυμπιακού Λουτρακίου και τα ερωτήματα του Νικηφόρου


Πληροφορούμαι ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού Λουτρακίου αποτελείται από τους:

Γιώργος Δέδες Πρόεδρος  
Βασίλειος Μαντάς  Α Αντιπρόεδρος 
Αθανάσιος Παπαθανασίου Γραμματέας
Φώτης Αθανασίου    Ταμίας.
Παρασκευάς Δαρκαδάκης Γενικός Αρχηγός 
Γιώργος Πυρένης Μέλος 
Σταύρος Χρονόπουλος Μέλος 
Γιώργος Πανταζής Μέλος 
Γιώργος Σκούπας Μέλος 

Σχολιάζει αλλά και ερωτά ο Νικηφόρος.

Όλα καλά και άγια και σωστά βρεθήκανε εννέα ριψοκίνδυνοι και ανέλαβαν την τύχη της ιστορικής ομάδας του Ολυμπιακού Λουτρακίου που νομίζω ότι από πλευράς παικτών να μη έχουν και πολλά δελτία. Μια και δρυός πεσούσης ( εδώ έχουμε να κάνουμε με ομάδα ) πας ανήρ ξυλεύεται  Και εδώ δυστυχώς δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με μια δρυ αλλά με ολόκληρο δάσος. 
Γιατί η ομάδα του Ολυμπιακού με τα χρήματα που έχει ξοδέψει θα μπορούσε να είχε όχι θέση αλλά στασίδι στη Β εθνική κατηγορία. 
Προσωπικά θα ήθελα να ρωτούσα αυτούς τους εννέα λεβέντες που αποτελούν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού  αν γνωρίζουν τι οφείλουν οι προκάτοχοι τους και τα χρέη αυτά πως έχουν δημιουργηθεί
Γιατί είναι πλέον καιρός να καθαρίσει το υπάρχον θολό τοπίο γιατί μόνο έτσι θα έχουμε στην ομάδα που κάποτε ήταν γνωστή σε όλη την Ελλάδα μια αρχή που αποτελεί το ήμισυ του παντός. 
Είμαι της γνώμης η νέα διοίκηση να δώσει μια συνέντευξη και να παρουσιάσει την σημερινή εικόνα της ομάδας από οικονομικής αλλά και πλευράς παικτών 
Γιατί να σηκώνεις το Σταυρό και να φταις είναι κάτι το φυσιολογικό να είσαι όμως αθώος τότε η περίπτωση είναι τραγική.!!!