Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Αν δεν περάσουν και με αυτές τις ομάδες τότε το ποδόσφαιρο μας είναι για κλάματα

Europa League


Μια βατή και στα μέτρα των ελληνικών ομάδων ήταν η κλήρωση για τα πλέι οφ του Europa League το μεσημέρι της Πέμπτης. 

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αν αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα τις αναμετρήσεις, μπορούν εύκολα να βρεθούν στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός, μετά το στραπάτσο από την Χάποελ Μπερ Σεβά, θα κληθεί να παίξει με την Αρούκα από την Πορτογαλία, ομάδα πολύ χαμηλής δυναμικότητας. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενώ θα πάνε και με νέο προπονητή στο τιμόνι τους, ωστόσο η αντίπαλό τους δεν είναι σε καμία περίπτωση φόβητρο.

Ο Παναθηναϊκός, μετά την εύκολη πρόκριση επί της ΑΙΚ θα αντιμετωπίσει την Μπρόντμπι, στη δυσκολότερη από τις τρεις ομάδες, μια ομάδα καλή, ωστόσο, με την εικόνα των «πράσινων» στα δύο παιχνίδια με τους Σουηδούς, η πρόκριση θα μπορούσε να γίνει και… εύκολη υπόθεση.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ, με εξαιρετική εικόνα κόντρα στον Άγιαξ, αλλά την ατυχία να του στερεί την πρόκριση θα παίξει με την Ντιναμό Τιφλίδας. Ο «δικέφαλος» έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα μέχρι στιγμής και αν συνεχίσει έτσι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα απέναντι στους Γεωργιανούς.