Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Ρωτάω τον υποψήφιο πρόεδρο της Ε Π Ο αυτά που δεν τόλμησα να τον ρωτήσουν επαγγελματίες δημοσιογράφοι.



Διαβάζω : 

Στην παρουσίαση της εκπομπής, το δίδυμο Κώστας Βαϊμάκης - Γιάννης Τσαούσης παίζει με μαεστρία το «ένα-δύο», δίνει πάσες «πάρε-βάλε» στους σχολιαστές Αλέξη Σπυρόπουλο, Βασίλη Βέργη και Βασίλη Παπαθεοδώρου και κάνει απανωτά επιτυχημένα overlaps με τη Χριστίνα Βραχάλη, τον Παναγιώτη Βαρούχα και φυσικά ολόκληρο το αθλητικό δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού.

Παρακολούθησα και εγώ την παραπάνω εκπομπή στο κανάλι Σκάι γιατί πίστευα ότι οι έμπειροι δημοσιογράφοι θα μας έδιναν με τις ερωτήσεις που θα έκαναν την εικόνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Και οι πέντε αυτοί δημοσιογράφοι μας παρουσίασαν τον νέο υποψήφιο άρχοντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου που είναι ο πρόεδρος της ένωσης Μακεδονίας ( που έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και ονομάζεται  

                                Αποτέλεσμα εικόνας για Γραμμένος πρόεδρος της ένωσης Μακεδονίας

ο Βαγγέλης Γραμμένος

Και παρατήρησα ένα σεβασμό των δημοσιογράφων προς τον νέο Μεσσία του Ελληνικού ποδοσφαίρου αφού κανένας δεν τόλμησε να του κάνει ερωτήσεις καίριες Και μια απ αυτές θα ήταν πως θα μπορέσει να κάνει την αλλαγή όταν ακόμα και τα έπιπλα της Ε Π Ο υπακούν σ αυτούς που έφεραν το Ελληνικό ποδόσφαιρο σ αυτά τα χάλια. 
Και ας πάρουμε το θέμα της διαιτησίας που θα είναι άλυτο για πολλά χρόνια 
Πως ο κ. Γραμμένος θα κάνει εδώ την αλλαγή όταν και οι διαιτητές που παίζουν στα τοπικά πρωταθλήματα των παίδων και νέων έχουν πάρει το μήνυμα. Μόνο οι υπάκουοι προχωρούν και οι άλλοι ή μένουν στάσιμοι και αν έχουν φιλότιμο εγκαταλείπουν την διαιτησία. 
Από που θα αντλήσει αυτούς τους ικανούς διαιτητές που θα είναι οι σωστοί δικαστές στους αγωνιστικούς χώρους για να υπάρξει ένα σωστό πρωτάθλημα μια και από τους υπάρχοντες οι σωστοί μπορούν να μετρηθούν με τα δάχτυλα της μια παλάμης χωρίς να τα χρησιμοποιήσεις όλα. 
Κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο 2015- 2016 έφαγαν τονΔασκαλόπουλο και τώρα ( 2016- 2017) τον Κουκουλάκη και τον Στυλιάρα και άφησαν αυτούς που οι πλειοψηφία τους εκτελούν εντολές. 
Και εγώ δέχομαι ότι ο Βαγγέλης Γραμμένος κερδίζει τις εκλογές του Οκτωβρίου και ευθέως θα τον ρωτούσα με ποιους διαιτητές θα συνεχίσει το πρωτάθλημα για να το κάνει αξιόπιστο.
Και ερχόμαστε στους διοικητικούς υπαλλήλους με τους παχυλούς μισθούς που πρέπει να τους αντικαταστήσει γιατί οι περισσότεροι κατηγορούνται για αξιόποινες πράξεις Που θα τους βρεις τους άλλους για να τους αλλάξει;Θα μου απαντήσει ότι θα βάλω δικούς μου έμπειρους.Που σημαίνει ότι δεν πάμε για αλλαγή αλλά στη θέση του Χαλίφη να βάλουμε έναν καινούργιο. Μα ο φίλαθλος κόσμος δεν ζητάει να φύγει το παλιό για να έρθει το καινούργιο που όμως και αυτό θα ανήκει σε κάποια ή σε κάποιες παρατάξεις. 
Εμείς ζητάμε αλλαγή όχι για την αλλαγή αλλά για να μπορέσει να πάει η οικογένεια στο γήπεδο  γιατί μόνο τότε θα γεμίσει το γήπεδο και το ποδόσφαιρο θα γίνει γιορτή Αυτό θέλει η συντριπτική πλειοψηφία του φίλαθλου κόσμου. 
Και από την άλλη έχουμε και τις ενώσεις που οι περισσότεροι από αυτούς που την διοικούν η μοναδική τους φιλοδοξία είναι να πάνε παρατηρητές τάξεως για να εξασφαλίσουν την λαϊκή του μήνα. Με αυτούς τους ψηφισμένους παράγοντας πόσο αλήθεια μπροστά μπορεί να πάει το άμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο; 
Και έχουμε επίσης και τους νέους ψηφοφόρους που είναι οι δέκα έξι ( 16 ) Π Α Ε της Σούπερ Λίγκα. Και εδώ θα ήθελα να γνώριζα από αυτούς ποιος νοιάζεται για το ερασιτεχνικό Ελληνικό ποδόσφαιρο. 
Θα έρθει λοιπόν ο κ. Γραμμένος ο επαναστάτης για να αλλάξει τα πράγματα χωρίς όμως να μας πει τον τρόπο και ούτε οι έμπειροι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν 
Και έτσι έρχεται η σειρά του Νικηφόρου του ερασιτέχνη Δημοσιογράφου και τον ρωτά πως θα αλλάξει αυτή την απαράδεκτη εικόνα. Και είμαι βέβαιος ότι κανένας δεν θα ασχοληθεί μαζί μου αφού δεν μπορεί να  μου δώσει πειστική απάντηση.


Και έτσι  θα φύγουν κάποιοι για να έρθουν οι καινούργιοι για να συνεχίσουν επάνω στα πατήματα των παλαιών.