Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Μόνο ο Παναθηναϊκός δυστυχώς για το Ελληνικό ποδόσφαιρο στάθηκε όρθιος.



Και πάλι βρέθηκα στο ποδοσφαιρικό στέκι που έχει φτιάξει ο Νίκος Μαστρογιάννης ο γνωστός σε όλους Μαρσέλλο. 
Και εκεί παρακολουθήσαμε τους αγώνες του Παναθηναϊκού με την Α Ι Κ  και της Α Ε Κ με την Σεντέ Ντιέν
Εκείνο που με εντυπωσίασε ήταν ότι στον αγώνα του Παναθηναϊκού υπήρχε πιο φανατισμένη εξέδρα από αυτή με τον αγώνα Χάποελ-- Ολυμπιακού. 
Που σημαίνει ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού διψάνε για διακρίσεις ενώ αυτοί  του Ολυμπιακού τώρα διψάνε μόνο να κάνουν κριτικές και να θέλουν να κρεμάσουν τον άνθρωπο που τους έδωσε τόσα πρωταθλήματα.
Όπως αποδείχτηκε η ομάδα του Παναθηναϊκού σήμερα διαθέτει την καλύτερη ομάδα και ο Ιταλός προπονητής του που όλοι τον είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια βαδίζει σωστά. Γιατί όσο και να προσπάθησα άλλη ερμηνεία δεν μπόρεσα να δώσω γι αυτούς τους πανηγυρισμούς..
Και ερχόμαστε στην ομάδα της Α Ε Κ που νομίζω ότι αν χάνεις αυτή την σπάνια ευκαιρία να στείλεις την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι τότε δεν πρέπει να έχεις απαιτήσεις να πάρεις τον αγώνα.Γιατί κατά την γνώμη μου χρειαζόταν προσπάθεια για να βγάλεις την μπάλα άουτ.
Ομολογώ ότι πρώτη φορά παρακολούθησα στην τηλεόραση έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με τόσο εκδηλωτικό κοινό όπως αυτό του αγώνα Α Ι Κ -- Παναθηναϊκός 
Το δεύτερο δε τέρμα του Μπέργκ έγινε δεκτό με πρωτοφανή για μένα τρόπο. 
Ο δε γηπεδάρχης Μαρσέλλο ( Νίκος Μαστρογιάννης ) άψογος στα καθήκοντα του αν και όλοι γνωρίζουμε ότι του αρέσει το τριφύλλι επειδή είναι φυσιολάτρης. 
Και έτσι για Ευρώπη συνεχίζουν Παναθηναϊκός με το σπαθί του και ο Ολυμπιακός και Π Α Ο Κ λόγω σειράς στο βαθμολογικό πίνακα. Η Α Ε Κ και ο Π Α Σ Γιάννινα θα προσπαθήσουν για την ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.